Włamanie do domu w Argentynie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
mam nadzieje, ze go dopadna i odstrzela jak przystalo na tamte rejony. ale przed tym wszystikim deskoterapia, obciecie jaj i podpalenie wsrod opon.
Szkoda babki chciała by sobie spokojne jeszcze kilka wiosen przeżyć na tych 3m² to przyjdzie taki degeneruch i próbuje tą sielankę zniszyć
Gość nie ma szacunku dla starszyzny bo wie, że sam starości nie doczeka.
Kurwa kiedyś nawet zlodizeje mieli zasady czyli jak kogoś znajdą w domu ... to nie wolno było mu zrobić krzywdy. Chuj mogłeś go związać ale nie mogłeś mu wjebać ani nic ... nie a teraz kiedyś za takie coś to by go zajebali na mieście
Niech się babcia cieszy że nie wypalił bo by musieli ja zbierać że ściany szpachelka, pewnie jakaś stara Niemka, szkoda że jej nie poczęstował tym srutem
kosioraldo napisał/a:
Niech się babcia cieszy że nie wypalił bo by musieli ja zbierać że ściany szpachelka, pewnie jakaś stara Niemka, szkoda że jej nie poczęstował tym srutem
Myślisz że dotarła do Argentyny w 45? Może też coś miała na sumieniu ?
silwerbalk napisał/a:
Kurwa kiedyś nawet zlodizeje mieli zasady czyli jak kogoś znajdą w domu ... to nie wolno było mu zrobić krzywdy. Chuj mogłeś go związać ale nie mogłeś mu wjebać ani nic ... nie a teraz kiedyś za takie coś to by go zajebali na mieście
Co ty pierdolisz, za dzieciaka 997 oglądałem i rekonstrukcje zbrodni, co włamanie to albo gwałt na babce albo pobicie, potrafili kijami napierdalać i łamać wszystkie kończyny albo obcinać palce, często mordowali od razu albo rozniecali ogień. Będę kurwa słuchał o zasadach złodziei, bandyta to bandyta, nie ma żadnych zasad, czy złodziej czy gwałciciel czy morderca czy pedofil - wszystko to ścierwo. Skończcie z tymi romantycznymi wizjami rodem z filmów czy rzewnych łzawych historyjek opowiadanych przez jakieś pały, które gdzieś tam stały na bramce i ściągały haracz o babek handlujących jajkami, a po latach wymyślających, że byli członkami wielkich mafii i mieli zasady. Takie zasady, że wiele "osławionych" grup właśnie tak działało, ściąganie haraczów z bazarów, właśnie od takich babuszek.
P.S Stara Helga chciała zaznać jeszcze kilku lat życia po tym jak uniknęła Norymbergi.
Riikko napisał/a:
mam nadzieje, ze go dopadna i odstrzela jak przystalo na tamte rejony. ale przed tym wszystikim deskoterapia, obciecie jaj i podpalenie wsrod opon.
A może metoda średniowiecza:
Gorąca smoła i pierz. Mogą go jeszcze oblać czymś i podpalić jak zdążą.
Babka! Dawaj rentkę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów