Herbatka gratis.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Herbatka gratis.
I co się okazało, migdałki.
edek_kotek napisał/a:
Okazało się że lekarz to pedał
Jak to żaden lekarz a jakiś guru sekty.
Sprawdza, wyznawcy, czy jego poprzednia reinkarnacja nie spierdoliła przez odbyt. Jak tak to zatka paluchem albo kutasem. Na razie medytuje nad trzecim okiem...
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
A u nas narzekają na kolejki do lekarza i na standard życia. Pojechał by któryś debil, pomieszkał w takim gównokraju, ale nie w hotelu tylko z miejscowymi, zobaczył w jakim syfie i brudzie bytują autochtoni to po powrocie do biednej Polski na lotnisku by ziemie całował.
bleblebator1 napisał/a:
To manager i sprawdza czy robotę masz we krwi czy w dupie
Współczuję miejsca pracy. Przyzwyczaiła się już do poranków w firmie? ;-D
Ale coś musiał zruszyć bo muchy się zlatują czując znajomy zapach hindusa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów