18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Bajka
MaestroRCS • 2014-07-07, 9:54
Znalazłem gdzieś w jakiejś gazecie, zazwyczaj są tam chujowe kawały, ale ten akurat trafił się dosyć dobry

Tata i mama Jasia mieli iść na kolację z okazji rocznicy, a Jasio miał zostać sam. Tata postanowił puścić mu bajki na słuchawkach. Gdy wrócili z kolacji, tata zobaczył Jasia walącego glową o okrwawioną ścianę i krzyczącego "chcę!". Tata załozył słuchawki, a tam:
- Chcesz? Opowiem Ci bajeczkę... Chcesz? opowiem Ci bajeczkę... Chcesz? Opowiem Ci bajeczkę...

Opierdoliłem temat tagami solidnie, więc jak było, to jakaś pizda nie potrafi należycie tagować
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
EwelinyStara 2014-07-07, 10:37 7
Trzymali Cię gdzieś zamrożonego przez kilkadziesiąt lat?
Zgłoś
MaestroRCS 2014-07-07, 10:40 165
EwelinyStara napisał/a:

Trzymali Cię gdzieś zamrożonego przez kilkadziesiąt lat?

Oczywiście Opowiedzieć Ci o tym?... Opowiedzieć Ci o tym?...
Zgłoś
nowynick 2014-07-07, 10:57 31
Up

chcę!, chcę!, chcę!
Zgłoś
Bobikufel 2014-07-07, 12:18 35
też jebne sucharkiem o sluchaweczkach....

Blondynka przyszła do fryzjera ze słuchawkami na uszach.
Pod żadnym pozorem nie pozwalała w czasie strzyżenia ściągnąć sobie słuchawek.
Jednak fryzjer niechcący zahaczył o słuchawki i te spadły na ziemię.
Wtedy blondyna zakrztusiła się, złapała za krtań, aż w końcu padła nieruchomo na ziemię.
Fryzjer zadzwonił szybko po karetke. Ta zabrała blondynkę do karetki i pojechała.
Facet przerażony i przestraszony zauważa że po kobiecie w salonie został odtwarzacz muzyki.
Wziął ze swojego telefonu sprawne słuchawki, wsadził do odtwarzacza i usłyszał:
- Wdech.... wydech.... wdech..... wydech...
Zgłoś
rz 2014-07-07, 12:44
klasyczne spierdolenie kawalu. Pominales pewien szczegol, ktory nadawal sens temu kawalowi. Gratulacje.

sr20inside
Zgłoś
o................n 2014-07-07, 12:54 22
@rz klasyczne spierdolenie komentarza - krytyka, a nie napisanie co konkretnie spieprzył, bo niektórzy nie słyszeli tego kawału. Gratulacje.
Zgłoś
N................s 2014-07-07, 12:59
nie rozumiem
Zgłoś
nowynick 2014-07-07, 13:06 1
Up

ja pierdolę dziecko ile Ty masz lat, że nie kojarzysz co to jest zacinająca się płyta?
Zgłoś
Rzehooj 2014-07-07, 13:24 6
@DUST DEVIL prosz...

Ojciec chciał oglądać mecz w TV, ale mu małe dziecko za bardzo przeszkadzało, więc zaprowadził je do jego pokoju, włączył gramofon (taki jeszcze na czarne płyty), założył mu słuchawki na uszy i "puścił" bajkę.
Po jakimś czasie słyszy dziwne odgłosy dobiegające z pokoju malca:
"BUM BUM BUM ..."
Ale że mu się ruszyć nie chciało, więc oglądał mecz dalej.
Po jakimś czasie znowu słyszy coraz głośniejsze:
"BUM BUM BUM ...."
Więc postanowił jednak sprawdzić co się tam wyprawia.
Otwiera drzwi i widzi malucha ze słuchawkami na uszach, walącego głową w ściane i powtarzającego ciągle :
- Chcę! Chcę! Chcę! Chcę! Chcę! Chcę!......
Ojciec zdejmuje mu słuchawki, zakłada je na uszy a tam:
Chcesz? Opowiem ci bajeczkę...

A do kawału dołączam jeszcze piosenkę:
Zgłoś
M................6 2014-07-07, 13:26 1
@Nowynick To zabawne że większość podaje fałszywą datę urodzenia by mieć wgląd do rzeczy +18 nie?
Zgłoś
Krowal 2014-07-07, 13:26 2
Do poście Rzehooj posypią się pytania gimbazy, co to jest kurwa ten jebany gramofon i czarne płyty.
Zgłoś
N................s 2014-07-07, 16:57 1
nowynick napisał/a:

Up

ja pierdolę dziecko ile Ty masz lat, że nie kojarzysz co to jest zacinająca się płyta?

nie moja wina ze zart jest chujowy i bez sensu
Zgłoś
KrisCFC 2014-07-07, 18:23 1
Piwko za porządne otagowanie... tutaj to rzadkość...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
wojciechorama 2014-07-07, 19:23 1
- Jak szybko zabić silnego, młodego, zdrowego murzyna ?
- Autobusem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów