18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
siwybis 2023-04-01, 21:26 39
W sumie to ciekawy sport. Chuj wie gdzie polecisz, chuj wie gdzie wylądujesz a jak się coś przy butli rozszczelni to efekt jak na obrazku
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-04-01, 21:26 31
Zawsze sie zastanawiałem co by sie stało jak by to ustrojstwo od płomieni zawiodło i jak by sie pasażerowie ewakuowali.....Właśnie się dowiedziałem.
Zgłoś
Lobo24 2023-04-01, 21:35 8
Przynajmniej do nieba poszedł.
Zgłoś
Gitrix 2023-04-01, 22:01 16
Niebo:
Piotr- Skąd się tu wziąłeś?
Baloniarz- A byłem blisko więc pomyślałem, że wpadnę.
Zgłoś
Seszła 2023-04-01, 23:18 2
Elektryk na 100%
Zgłoś
OldMann 2023-04-01, 23:22 5
nie jestem pewien czy dobrze oceniłem sytuacje wsród tych zamazanych pikseli tego nagrania ale wydawało mi sie ze jedna osoba wyskoczyła a druga postanowiła spłonąć w koszu.
Zgłoś
John-Flopp 2023-04-01, 23:50 8
siwybis napisał/a:

W sumie to ciekawy sport. Chuj wie gdzie polecisz, chuj wie gdzie wylądujesz a jak się coś przy butli rozszczelni to efekt jak na obrazku

"Sterowanie balonem polega na zmianie wysokości lotu. Balon leci z wiatrem, a wiatr na różnych wysokościach wieje w różnych kierunkach. Zazwyczaj różnica między kierunkiem wiatru przy ziemi, a na 1000 m waha się od 15 stopni Celsjusza do 60 stopni. Dzięki temu można kontrolować kierunek lotu." podobno.. Ekspertem nie jestem.
Zgłoś
Kici-Kici 2023-04-02, 0:51 9
dwa trupy
https://www.the-sun.com/news/7775249/moment-hot-air-balloon-fire-mid-air-mexico/amp/
Zgłoś
Qbaste 2023-04-02, 2:14 1
Kosz jako opał.. Bardzo eko.. Brawo
Zgłoś
majeńka 2023-04-02, 6:10 2
A co to takiego "Vem żałaj"? Wikipedia oprócz polskiego pisze że "ł" używa kilkanaście języków indiańskich ale żaden w Meksyku, tym bardziej nie w południowym,
Zgłoś
Malone89 2023-04-02, 7:49 2
fuse_beyond napisał/a:

dwa trupy

Ja trafiłam na artykuł gdzie jest napisane, że dwie osoby zginęły w wyniku upadku z wysokości, trzecia jest ranna a czwarta osoba póki co jest zaginiona a więc chyba 3 trupy
Zgłoś
P................l 2023-04-02, 8:00 1
Przegieli z tym lampionem.
Zgłoś
sadol001 2023-04-02, 8:00 8
John-Flopp napisał/a:

"Sterowanie balonem polega na zmianie wysokości lotu. Balon leci z wiatrem, a wiatr na różnych wysokościach wieje w różnych kierunkach. Zazwyczaj różnica między kierunkiem wiatru przy ziemi, a na 1000 m waha się od 15 stopni Celsjusza do 60 stopni. Dzięki temu można kontrolować kierunek lotu." podobno.. Ekspertem nie jestem.

Od kiedy kierunek wiatru mierzy się w stopniach Celsjusza? Jestem baran, że nie czytam do końca, bo piwo ci dałem za te brednie.
Zgłoś
Kici-Kici 2023-04-02, 9:09
Malone89 napisał/a:

Ja trafiłam na artykuł gdzie jest napisane, że dwie osoby zginęły w wyniku upadku z wysokości, trzecia jest ranna a czwarta osoba póki co jest zaginiona a więc chyba 3 trupy

dla mnie liczą się tylko trupy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem