📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
W sumie to ciekawy sport. Chuj wie gdzie polecisz, chuj wie gdzie wylądujesz a jak się coś przy butli rozszczelni to efekt jak na obrazku
Zawsze sie zastanawiałem co by sie stało jak by to ustrojstwo od płomieni zawiodło i jak by sie pasażerowie ewakuowali.....Właśnie się dowiedziałem.
nie jestem pewien czy dobrze oceniłem sytuacje wsród tych zamazanych pikseli tego nagrania ale wydawało mi sie ze jedna osoba wyskoczyła a druga postanowiła spłonąć w koszu.
siwybis napisał/a:
W sumie to ciekawy sport. Chuj wie gdzie polecisz, chuj wie gdzie wylądujesz a jak się coś przy butli rozszczelni to efekt jak na obrazku
"Sterowanie balonem polega na zmianie wysokości lotu. Balon leci z wiatrem, a wiatr na różnych wysokościach wieje w różnych kierunkach. Zazwyczaj różnica między kierunkiem wiatru przy ziemi, a na 1000 m waha się od 15 stopni Celsjusza do 60 stopni. Dzięki temu można kontrolować kierunek lotu." podobno.. Ekspertem nie jestem.
A co to takiego "Vem żałaj"? Wikipedia oprócz polskiego pisze że "ł" używa kilkanaście języków indiańskich ale żaden w Meksyku, tym bardziej nie w południowym,
fuse_beyond napisał/a:
dwa trupy
Ja trafiłam na artykuł gdzie jest napisane, że dwie osoby zginęły w wyniku upadku z wysokości, trzecia jest ranna a czwarta osoba póki co jest zaginiona a więc chyba 3 trupy
Przegieli z tym lampionem.
John-Flopp napisał/a:
"Sterowanie balonem polega na zmianie wysokości lotu. Balon leci z wiatrem, a wiatr na różnych wysokościach wieje w różnych kierunkach. Zazwyczaj różnica między kierunkiem wiatru przy ziemi, a na 1000 m waha się od 15 stopni Celsjusza do 60 stopni. Dzięki temu można kontrolować kierunek lotu." podobno.. Ekspertem nie jestem.
Od kiedy kierunek wiatru mierzy się w stopniach Celsjusza? Jestem baran, że nie czytam do końca, bo piwo ci dałem za te brednie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów