Chyba nie muszę wyjaśniać bo sami eksperci tutaj ale jakby co to balonik napełniony mieszaniną wodoru z powietrzem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na moje oko to nie był wodór a acetylen. Wodór takiego dyma nie puszcza.
latarnik napisał/a:
Na moje oko to nie był wodór a acetylen. Wodór takiego dyma nie puszcza.
Psujesz zabawę z szukaniem ekspertów
Wiadomo, że to nie wodór
To opary jakiegoś rozpuchola czy innego trunku dla mniej wybrednych
Wrzucasz do butelki paski folii aluminiowej, zalewasz wodą i do tego wszystkiego kreta do rur należy dosypać. Naciągamy balon i czekamy aż się wypełni gazem i podpalamy.
@up
No. Tylko że wodór zostawia po sobie parę wodną, nie czarny dym.
No. Tylko że wodór zostawia po sobie parę wodną, nie czarny dym.
miałem dać piwko, ale patrzę velture
ni huja, nie dam, on jest już wystarczająco najebany
ni huja, nie dam, on jest już wystarczająco najebany
kiedyś kupiłem kondona ale leżał i się marnował
więc napelniłem go w ten sposób wodorem
woda, pazłotko, kret i macie wodór
a kondona puściłem z balkonu i krzyczałem leć Adam leć!! gapiów zachwycających się było mnóstwo mówili "jak to kondon lata? ale jak?" taka to historia prawdziwa
więc napelniłem go w ten sposób wodorem
woda, pazłotko, kret i macie wodór
a kondona puściłem z balkonu i krzyczałem leć Adam leć!! gapiów zachwycających się było mnóstwo mówili "jak to kondon lata? ale jak?" taka to historia prawdziwa
HeMan123 napisał/a:
pazłotko
Można po polsku? Wiem, że chodzi o folię aluminiową, ale pisanie po polsku mile widziane.HeMan123,
Za dużo acetylenu za mało tlenu ...takie mieszanki są dobre w plastikowych butelkach
Anonimowyja napisał/a:
Można po polsku? Wiem, że chodzi o folię aluminiową, ale pisanie po polsku mile widziane.HeMan123,
sorry byłem jakiś czas w Stanach
HeMan123 napisał/a:
sorry byłem jakiś czas w Stanach
To w stanach na "aluminum foil" mówią "pazłotko"? Ciekawe rzeczy opowiadasz Znaków interpunkcyjnych też nie używają?
MiszkaZubow napisał/a:
Wrzucasz do butelki paski folii aluminiowej, zalewasz wodą i do tego wszystkiego kreta do rur należy dosypać. Naciągamy balon i czekamy aż się wypełni gazem i podpalamy.
Robisz to samo w plastikowej butelce, zakręcasz i nie trzeba podpalać
A o karbidzie ktoś słyszał? po kontakcie z wodą wytwarza acetylen, a jak ktoś nie wybredny to i bimber tym wydestyluje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów