Kolejny dłużnik zwlekał ze spłatą należności.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Budrys2000 napisał/a:
Chyba będzie L4 w robocie
Budrys! Jakiej kurwa robocie. Myślisz że to sowieckie zero pracuje? Pójdzie do pracy jak liścik mobilizacyjny dostanie.
Czy mi się tylko wydawało, czy oprawiający kacap jeszcze naciął mu łeb przed wpierdolem jakimś nożykiem… pewnie po to żeby lepiej puchło
youzeck1984 napisał/a:
Czy mi się tylko wydawało, czy oprawiający kacap jeszcze naciął mu łeb przed wpierdolem jakimś nożykiem… pewnie po to żeby lepiej puchło
Wydawało ci się
Ale sie nie łam młody, podrośniesz to z wiekiem lepiej będziesz umiał ocenić sytuację !
Uszy do góry i serwus młody !
Ty się w ogóle zastanowiłeś nad tym co napisałeś?
Nacinanie nożykiem, żeby lepiej puchło, to tak jakby polewać się wodą, aby wyschnąć.
Przed wpierdolem, to go gazem spryskiwał.
Jakby naciął to by nie puchło...
Tfu na te radzieckie ścierwa
Takiego miałem znajomego co go tak jedna ekipa najebała i on już od tego momentu mniej zdolny intelektualnie był. Tyle razów dostać w tył głowy to już trwałe upośledzenia.
youzeck1984 napisał/a:
gazem sikał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów