Świetne Sylwetki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne skosy
wooon z tyyym gownem kurwa maaac!! do chuja to nie jest portal do chwalenia sie swoimi osiagnieciami czy kurwa masą wolnego czasu chcecie poklasku kurwa napiszcie do dziendobry tvn won won won kurwa WON!
Fajne. Dobrze się przy tym chipsy wpierdala.
niech się podciągają kurewki, niech tylko nie spierdolą przed garstką muzłumanów
@up
Dokładnie. Jeśli mają w tym jakiś cel - na przykład napierdalać albanosów i odebrać Kosowo, to ma to sens.
Dokładnie. Jeśli mają w tym jakiś cel - na przykład napierdalać albanosów i odebrać Kosowo, to ma to sens.
Ale wszyscy macie ból dupy. Brudasy za jedną granicą, za drugą granicą ruskie, Chiny wypierają USA z morza południowochińskiego, ale po chuj mi kondycja, powiem, że mam konto na Sadolu to wszystkim puszczą zwieracze ze strachu.
Większość ludzi którzy hejtują to są pizdy które nie mają jakiegoś celu w życiu obranego, tylko wegetacja przed komputerem całe dnie.. Nie wiecie co to pasja i poświęcenie więc zostaje wam hejt na ludzi z jakąkolwiek pasją, do których jest wam tak bardzo daleko.
Boli was, że inni potrafią a wy nie? żałosne.
@artur9933
Jak lubisz pooglądać umięśnionych mężczyzn to twoja sprawa. Są jednak tacy - na przykład ja - co wolą pooglądać ładne, zgrabne dziewczyny
Jak lubisz pooglądać umięśnionych mężczyzn to twoja sprawa. Są jednak tacy - na przykład ja - co wolą pooglądać ładne, zgrabne dziewczyny
Aqualinespirit napisał/a:
Ale wszyscy macie ból dupy. Brudasy za jedną granicą, za drugą granicą ruskie, Chiny wypierają USA z morza południowochińskiego, ale po chuj mi kondycja, powiem, że mam konto na Sadolu to wszystkim puszczą zwieracze ze strachu.
nie no co ty - Twoje stritłorkowe mięśnie w sytuacji zagrożenia zatrzymają "pana 9mm" i "pana Bushmastera 30mm" ...
chociaż w sumie faktycznie - lepiej będzie spierdalać po drzewach jak szympans.
artur9933 napisał/a:
Większość ludzi którzy hejtują to są pizdy które nie mają jakiegoś celu w życiu obranego, tylko wegetacja przed komputerem całe dnie.. Nie wiecie co to pasja i poświęcenie więc zostaje wam hejt na ludzi z jakąkolwiek pasją, do których jest wam tak bardzo daleko.
ooo ty hipokryto - a jak ktoś napisze, że jego celem i pasją w życiu jest nieustanna masturbacja przed kompem? Kto dał Ci prawo oceniać co jest właściwe, a co nie? Nie rozumiem ... wstawiając takie bzdety szukacie jakiegoś poparcia społecznego dla swoich działań? To jest Sadistic kurwa, a nie forum stritłorkerów liżących się wzajemnie po chujach. Wstawiłeś, zostałeś zjebany i masz pretensje że komuś się nie podoba. Wstawiaj tam, gdzie miejsce na takie rzeczy.
Niech ktoś opracuje baner z kalistenika jak z jaraniem sie pilka nozna i japonia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów