📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie zjeby z rana, tylko życiowe ofermy które tylko hejtować potrafią.
Zajebisty filmik. Też muszę kiedyś się przemóc i potrenować zrobić "flagę". Wygląda to niesamowicie.
Zajebisty filmik. Też muszę kiedyś się przemóc i potrenować zrobić "flagę". Wygląda to niesamowicie.
naturalna sila to jest to
Kurwa... Aż tak ufać polskim budowlańcom?
@up Pater patriae
Nie pierdol głupot ja na nóżki wyciskam spokojnie 300 kg i jakoś kurwa nigdy koksu nie brałem I stawy siadają nie tylko od kurewskiego obciążenia ale od źle wykonywanych ćwiczeń
Tutaj chłopaki widać dają z siebie wszzystko, no i kurwa ludzie odrazu nie znajdą się w top 10 gdyby każdy mial tak myśleć to po chuj zzaczynac robić co kolwiek skoro odrazu nie bedzie się w top 10 ? Pierdolicie że aż głowa boli
Nie pierdol głupot ja na nóżki wyciskam spokojnie 300 kg i jakoś kurwa nigdy koksu nie brałem I stawy siadają nie tylko od kurewskiego obciążenia ale od źle wykonywanych ćwiczeń
Tutaj chłopaki widać dają z siebie wszzystko, no i kurwa ludzie odrazu nie znajdą się w top 10 gdyby każdy mial tak myśleć to po chuj zzaczynac robić co kolwiek skoro odrazu nie bedzie się w top 10 ? Pierdolicie że aż głowa boli
oj wy pedryle z góry właśnie że chłopaki pokazały wszystko to co małpy z ameryki czy kacapy potafia zrobić, nie wiem o chuj wam chodzi a w top 10 na pewno są
@ProVVe
jest się czym chwalić,to dobry motywator i nie pierdol mi tu.
pisząc "jutubie" miałeś na myśli youtube?
jest się czym chwalić,to dobry motywator i nie pierdol mi tu.
pisząc "jutubie" miałeś na myśli youtube?
chuj wam w dupska
no... trzeba rzucić szlugi i wziąć się za siebie... jak oni mogą to ja też, a jak nie zapomnę to udokumentuję i tu wrzucę za rok postępy
I muzyka, zawsze w tego typu filmach, jakby św amerykańskim filmie świat ratowali.
A po chuj w ogóle w tym top 10 być ... to nie można już ćwiczyć dla siebie ? I ot pierdolenie, że widział o niebo lepszych ... To idź ich kurwa oglądać, a nie bezsensowne komentarze wypisujesz. Kalistenika to jest styl życia, a nie jakieś top 10 kurwa...
...pedały kurwa i zjeby, skurwiałe cioty, nic nie umiejoo kurwa a filmiki nagrywajoo...
Nasze zakompleksione społeczeństwo jest przejebane... Pan Mariusz Max Kolonko kiedyś o tym opowiadał, nie chce mi się szukać bo szkoda czasu...
Do czego zmierzam, lepiej łykać wszystko co idzie z zagranicy i walić konia do hamerykańców bo oni są cool... a jak ktoś o NAS coś zrobi, to od razu pojawia się hejt. "Naród wspaniały tylko ludzie kurwy"
Dla chłopaków duże piwko, drugie za to, że to Polska produkcja...
Przeczytałem "Polski Student Workout" i myślę cooooo przecież jedyne co polski student łorkałtuje to mięsień piwny i stanie w kolejce do bankomatu, pierwszego każdego miesiąca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów