Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to to sa normalne chlopaki jak kazde inne, wiadomo ze niektorzy drewna, obiboki albo pedaly... ale kurwa - oni biegaja z orzelkiem na klacie, tak jak przesmiewczo padlo "poswiecenie dla narodu"...
a co im zostanie najlepiej widac na przykladzie np Wlazłego
i w tym momencie najbardziej szkoda mi Mili, widac jak zapierdala, jak sie podniosl, jak ktos go w koncu docenil... no ale coz, od polaczkow moze oczekiwac jedynie hejtow
kurwa jasna, mysle sobie
znowu bedzie sucharowac
piw od chuja chuj naskrobie
dziś niestety nie ma farta
mowi to wam hrabia pan
wy**erdalaj gwalcic brata
poki eter działa nań
przyszedl bongman komentowac
kurwa jasna, mysle sobie
znowu bedzie sucharowac
piw od chuja chuj naskrobie
dziś niestety nie ma farta
mowi to wam hrabia pan
wy**erdalaj gwalcic brata
poki eter działa nań
Co ty śmieciu wygadujesz
Co zaś do hejtów na Lewego - jest jaki jest, udało mu się dojść tam gdzie dochodzi niewielu, przykre, że doceniają jego grę wszędzie tylko nie u Nas. Robi cholernie dobrą robotę na boisku, mimo, że nie strzela po 3 bramek na mecz - tak jak większość "hejterów" tego oczekuje.
Więcej wiary To tak jak z "zawsze przegrywającą drużyną" - w końcu wygrywać zacznie
Złote słowa piszesz,wrzuciłem ten film właśnie po to by czytać takie komentarze,bravo:)
No może nie mistrzem,ale mam nadzieję że w końcu będzie ich się miło oglądało.
Nie kibicowałem nigdy ale na Euro 2012 byłem na strefach kibica i mam nadzieję że to się jeszcze powtórzy.
@BongMan
Aleś kurwa śmieszny.. Normalnie filar sadistica.. Idź te kraby zbieraj leszczu
Żeby jakiś niedojebany lewak z gimnazjum cisnął po Bongmanie na tym portalu.....
Ja pierdole.
Przyjemnie jest patrzeć na to, że w końcu ta gra Reprezentacji zaczyna jakoś wyglądać. Oglądałem kiedyś jakieś wydanie bodaj Cafe football gdzie pokazane było to co tłucze do głów naszym Nawałka na treningach i to jak całość później wygląda na boisku - ni chuja nie robili nic z tego co im tłumaczył. Po tym zobaczyłem, że problem nie leży w trenerze (tak jak nie leżał w Engelu czy Bennhakkerze) a w zgraniu. Być może był jakieś obozy w drużynie, kłótnie czy coś - nie istotne. Jeśli były problemy to w ostatnich 2 spotkaniach ich nie dostrzegłem. Wiadomo, że każdy z Nas pewnie wystawiłby do gry nieco zmieniony skład, ale ja tam wierze, że Nawałka wie co robi i w końcu zaczyna się budować reprezentacja, której grę po prostu będziemy chcieli oglądać.
Co zaś do hejtów na Lewego - jest jaki jest, udało mu się dojść tam gdzie dochodzi niewielu, przykre, że doceniają jego grę wszędzie tylko nie u Nas. Robi cholernie dobrą robotę na boisku, mimo, że nie strzela po 3 bramek na mecz - tak jak większość "hejterów" tego oczekuje.
Więcej wiary To tak jak z "zawsze przegrywającą drużyną" - w końcu wygrywać zacznie
Nawałka to bardzo dobry trener, najlepiej to widać po tym co zrobił w Górniku, z nizin na czołówkę. No i Milik i Mączyński również grali w Górniku, jak Nawałka trenował i teraz jeden gra w Bundeslidze, a drugi kosi bodajże 2mln zł/rok w Chinach mam nadzieje, że jeszcze kiedyś wróci do Zabrza, bo wyraźnie trenerem jest zajebistym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów