Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, nie wiem czemu Magda się tak wkurwiła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:20
📌
Powodzie w Polsce
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:12
ale ona w przeciwieństwie do rozwiedzionej niani, której pewnie własne dzieci nie lubią, całkiem dobrze przędzie i nie uczy o tym, z czym sama ma problemy jak ww.
też jestem barmanem... chwała bogu Gessler nie jest moją szefową trzeba się w końcu z ludźmi jakoś dogadać
aveyron napisał/a:
chwała bogu Gessler nie jest moją szefową
chciałbyś zarabiać tyle ile ona płaci kelnerom u fukiera np, mi sie wydaje że ta kobieta sprzeda zupe vifona jako "tajska rozkosz w otoczce makaronowej" za 50 pln, i ludzie to kupią...
eh to kobiety nie dadzą mężczyżnie na chwile przyjemności;]
Satan napisał/a:
ale kto to kurwa jest ta gessler?
Taka tam gruba baba, jak ją pierwszy raz zobaczyłem na ekranie to myślałem, że masarnie gdzieś rozjebało.
Cytat:
chciałbyś zarabiać tyle ile ona płaci kelnerom u fukiera np, mi sie wydaje że ta kobieta sprzeda zupe vifona jako "tajska rozkosz w otoczce makaronowej" za 50 pln, i ludzie to kupią...
Co ty pieprzysz???... może i faktycznie mogła by to sprzedać w podobnej formie ale kwestia wypłat dla personelu waha się od 3 do 15zł za H - i tu już mówię o managerach restauracji - szczerze?? Gastronomia to jedno wielkie oszukaństwo... popracuj kiedyś, zobaczysz jak potrafią robić w chuja za naprawdę ciężką pracę... powodzenia...
Ona sama może mieć problem z tym, co wydaje się lubić najbardziej - problem polega na tym, że tego się nie je, nie pije tylko wciąga przez nos... Żenua z niej totalna za to jak traktuje ludzi... Każda bankrutująca, naćpana gwiazda TV może się wydawać złotem tylko pamiętajcie, że nie wszystko jest złotem, co się świeci...
i zapamiętaj - kelner nie zarabia więcej niż 6 zł za godz.!!! jego/jej zarobek to TIPY!!
aveyron napisał/a:
3 do 15zł za H
powiedz mi ile masz lat i czy miałeś jakiekolwiek doświadczenie z pracą? 3/h? kierowca pizzeri na pipidówie ma więcej, skoro zapierdala tam połowa "warszawki" to nie zatrudniają tam ludzi z dupy, albo ludzi z dupy ale cwanych. Jesli nadal upierasz sie przy swoim zdaniu, to ja mam mniej niż kelner/barman/menadzer u gessler, ale nie duzo mniej i nie musze byc sztucznie mily dla nikogo.