Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedały dalej nie odpuszczają Wojtyle. Nie znudzi wam się, -śmieciom ludzkim - takie pieprzenie ?
Możesz już podetrzeć tyłek i wstać z kibla. Lubisz pedofili i wiarę w czary mary? Ukrze.
Prawda cię boli Pisowcu?
Prawda jest taka, że gdyby nie papież, to dziś żyłbyś w komunistycznej Polsce pod butem ZSRR, matole.
Prawda jest taka, że gdyby nie papież, to dziś żyłbyś w komunistycznej Polsce pod butem ZSRR, matole.
Wierzysz w te bajki o Wojdyle i Gorbaczowie? Oni mieli tyle do gadania co kogut przed ścięciem. Rządzi finansjera światowa i w danym momencie jest tak, a za chwilę inaczej. Podobnie będzie z wojną na Ukrainie, gdy finansjera osiągnie cel to się wojna skończy
Wierzysz w te bajki o Wojdyle i Gorbaczowie? Oni mieli tyle do gadania co kogut przed ścięciem. Rządzi finansjera światowa i w danym momencie jest tak, a za chwilę inaczej. Podobnie będzie z wojną na Ukrainie, gdy finansjera osiągnie cel to się wojna skończy
Wierzę.
Wierzę również, że sam jeden Święty Papież był i jest więcej warty niż ty, twoi znajomi i cała twoja rodzina.
Wierzę.
Wierzę również, że sam jeden Święty Papież był i jest więcej warty niż ty, twoi znajomi i cała twoja rodzina.
Teraz to Śnięty Papież.
Karol Pedojtyła. Za młodu karmili cię kremóweczkami napełnionymi miłosierdziem Karola?
Wierzę.
On tak samo święty jak i cała reszta tej pedofilskiej bandy
A co do pedofilii i ukrywania tego w kościele to musicie pamiętać że najwięcej rzetelnych informacji o tym że pewne incydenty rzeczywiście miały na rzeczy były głównie przez 5 lat ostatniego życia - kiedy był bardzo stary i z parkinsonem. Już widzę jak sadole mając 80+ lat z parkinsonem zajmują się takimi sprawami. A wcześniej no to przecież to była standardowa polityka komunizmu/SB by zrobić jakieś oskarżenia (czasami bezpodstawne czasem wykonać przestępstwo przez agenturę) by obniżyć zaufanie do instytucji. Ale nadal w 2002 wprost nakazał każdej diecezji alertowanie i współpracę z organami śledczymi. Czy mógłby zrobić więcej - być może, ale ja osobiście raczej nie byłbym w stanie w jego zdrowiu.
Natomiast mnie to zawsze bawi jak media dosłownie stosują politykę SB, typu jak arab atakuje nożem kogoś w niemczech to "A man injured a right-wing extremist" masz w mediach, były przypadki że nawet imamowie na zachodzie głosili jihad i nadal media milczały, żydzi też mają sporo nieciekawych incydentów (mnie zawsze bawi o tunelach drążonych przez żydów) ale nie wolno bo antysemityzm i 90%+ mediów jest z żydowskich rękach, ale jak coś zrobi ksiądz - trąbić na maxa nawet jak zarzut jest od 1 osoby bez żadnych dowodów i koniecznie napisać katolicki ksiądz gwałci dzieci.
Nie mówię że takie rzeczy nie mają miejsca okazjonalnie, ale mnie to zawsze bawi jak ludzie myślą że tylko kościół tuszował czasem sprawy a niby wasze szkoły do których uczęszczaliście to nie.
najwięcej rzetelnych informacji o tym że pewne incydenty rzeczywiście miały na rzeczy były głównie przez 5 lat ostatniego życia - kiedy był bardzo stary i z parkinsonem.
Dlatego, że w tym okresie ten tema przedostał się do mediów, wcześniej był skrzętnie ukrywany właśnie przez Watykan. Pisałem o tym, że księża podejrzewani o pedofilię byli przemieszczani do innych parafii dzięki zmienionym prawie kościelnym właśnie przez Wojtyłę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów