18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kici-Kici 2024-05-27, 10:25 8
Ty mnie pytasz o zdanie, czy co? Jak widzę tytuł w formie pytania, to spierdalam jak najdalej od takiego gówna.
Zgłoś
Necro 2024-05-27, 12:10 1
kłakizesrakikupadupa napisał/a:

Ty mnie pytasz o zdanie, czy co? Jak widzę tytuł w formie pytania, to spierdalam jak najdalej od takiego gówna.

to uciekaj gdzie pieprz rośnie
Zgłoś
Mzimu 2024-05-27, 13:30 9
po cholerę to tutaj?
Zgłoś
Necro 2024-05-27, 17:15 2
Mzimu napisał/a:

po cholerę to tutaj?

Prawda cię boli Pisowcu?
Zgłoś
skywalker75 2024-05-27, 17:29 9
Wyreżyserowany to jest ten nędzny paszkwil, przez lewackich albo komuszych przygłupów

czarna fortuna
Zgłoś
darayavahus 2024-05-27, 18:30 4
Pedały dalej nie odpuszczają Wojtyle. Nie znudzi wam się, -śmieciom ludzkim - takie pieprzenie ?
Zgłoś
slaveyy 2024-05-27, 19:05 8
Necro napisał/a:

Prawda cię boli Pisowcu?

Ty widziałeś kiedyś prawdę parszywy lewaku. Ha tfu ci na mordę. Kalanie własnego gniazda i to w dodatku na kłamstwach to typowe dla lewactwa czyste skurwysynstwo.
Zgłoś
Necro 2024-05-27, 19:53
slaveyy napisał/a:

Ty widziałeś kiedyś prawdę parszywy lewaku. Ha tfu ci na mordę. Kalanie własnego gniazda i to w dodatku na kłamstwach to typowe dla lewactwa czyste skurwysynstwo.

Mam prawicowe poglądy imbecylu. Zapoznaj się z materiałem potem pluj jadem.
Zgłoś
PiesKracy 2024-05-27, 21:47 4
darayavahus napisał/a:

Pedały dalej nie odpuszczają Wojtyle. Nie znudzi wam się, -śmieciom ludzkim - takie pieprzenie ?

hahahha, ale zabolała cie twoja prawacka kloaka. Jebać żółtego za tuszowanie pedofilii. JP2GMD
Zgłoś
kieleckiscyzoryk 2024-05-27, 23:32 2
slaveyy napisał/a:

Ty widziałeś kiedyś prawdę parszywy lewaku. Ha tfu ci na mordę. Kalanie własnego gniazda i to w dodatku na kłamstwach to typowe dla lewactwa czyste skurwysynstwo.[/quote
najpierw skończ podstawówkę ptysiu

Jestem pełny jak kubek, piękny jak Hubert, nie lubię wędlin ni kurew xD
Zgłoś
Heliar 2024-05-28, 19:08 3
No nie i tutaj te wysrywy żydowskich skurwysynów. Sekielscy są tak popierdoleni, że ich w onecie i newsweeku nawet nie chcą. Najgorsza ścierwo dziennikarskie w kraju. Typowe żydowska zagrywka, pisanie historii na nowo i utrwalanie tego w tępych lewackich główkach.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-30, 0:55 7
Zgłoś
t................e 2024-05-30, 14:09 2
Necro zawiodłem się na Tobie.
Zgłoś
darek1234 2024-05-30, 14:33 2
darayavahus napisał/a:

A ci zgwałceni przez przyjaciół Wojtyły mają odpuścić? Myślisz, że ludzie są tak durni, żeby wierzyć w niewiedzę Wojtyły odnośnie pedofilii? A kto wprowadził prawo w kościele o przenosinach pedofilów między parafiami, nie czasem Wojtyła?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów