Ty mnie pytasz o zdanie, czy co? Jak widzę tytuł w formie pytania, to spierdalam jak najdalej od takiego gówna.
to uciekaj gdzie pieprz rośnie
Mam prawicowe poglądy imbecylu. Zapoznaj się z materiałem potem pluj jadem.
Pedały dalej nie odpuszczają Wojtyle. Nie znudzi wam się, -śmieciom ludzkim - takie pieprzenie ?
hahahha, ale zabolała cie twoja prawacka kloaka. Jebać żółtego za tuszowanie pedofilii. JP2GMD
Ty widziałeś kiedyś prawdę parszywy lewaku. Ha tfu ci na mordę. Kalanie własnego gniazda i to w dodatku na kłamstwach to typowe dla lewactwa czyste skurwysynstwo.[/quote
najpierw skończ podstawówkę ptysiu______________
Jestem pełny jak kubek, piękny jak Hubert, nie lubię wędlin ni kurew xD
Pedały dalej nie odpuszczają Wojtyle. Nie znudzi wam się, -śmieciom ludzkim - takie pieprzenie ?
A ci zgwałceni przez przyjaciół Wojtyły mają odpuścić? Myślisz, że ludzie są tak durni, żeby wierzyć w niewiedzę Wojtyły odnośnie pedofilii? A kto wprowadził prawo w kościele o przenosinach pedofilów między parafiami, nie czasem Wojtyła?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów