📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I chuj, jeden niedorozwój który nie umie się wysłowić nawet, powiedział jedno nielogiczne zdanie na temat marihuany to wpierdolmy wszystkich którzy lubią sobie zapalić i są za legalizacją do jednego worka razem z nim i dopiszmy że takie są skutki palenia, no kurwa.
Według mnie, u niego na paleniu samej marihuany się nie kończy, albo po 3 klasach podstawówki zakończył swoją edukacje lub też jest jebanym brudasem jak pisał kolega wyżej.
Nie kierujmy się stereotypami, znam wielu którzy palą i są całkowicie normalni i nie mają problemów z wysłowieniem się.
Według mnie, u niego na paleniu samej marihuany się nie kończy, albo po 3 klasach podstawówki zakończył swoją edukacje lub też jest jebanym brudasem jak pisał kolega wyżej.
Nie kierujmy się stereotypami, znam wielu którzy palą i są całkowicie normalni i nie mają problemów z wysłowieniem się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów