📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chwała Królowi!
Widzę, że Brad Pitt z tyłu. Pewnie lubi się zaciągnąć
Ta twarz inteligencją nieskalana xD
no i świetnie , zalegalizować sami się wytrują , państwo nie będzie płacić za "walkę" z narkotykami, dodatkowo sprywatyzować służbę zdrowia i po problemie, i każdy rodzic jak wychowa to będzie mieć tego owoce ...
knp zapraszam
knp zapraszam
Roślinka sobie rośnie naturalnie i ktoś wymyslił że trzeba jej zakazać. To niech trujące rośliny będą też zakazane bo ktoś się może otruć, tak samo jak zielskiem, przecież wszystko dla naszego dobra, prawda ?
@Up jeśli naprawdę myślisz, że to co większość teraz dostaje jest naturalne to radze otworzyć oczy
mmaakkss napisał/a:
Roślinka sobie rośnie naturalnie i ktoś wymyslił że trzeba jej zakazać. To niech trujące rośliny będą też zakazane bo ktoś się może otruć, tak samo jak zielskiem, przecież wszystko dla naszego dobra, prawda ?
Tak, tyle że nikt nie wpierdala wilczych jagód, a gdyby jednak był na to popyt io tu prawo wyszłoby na przeciw idiotom i zakazało.
Ja pierdole Brat Pitt. Jak Czak Noris w rowie kurwa! Co oni te Polskę tak kochajo?
Maryśka w medycynie - Tak, ogólnodostępna - Nigdy. Rzekłem.
Ogarnijcie namir na te blondyne i skonczcie pierdolic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów