no po takiej wjebce zachowac zimna krew-mistrzyni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mistrzyni?
Bardziej kurwa ;]
Bardziej kurwa ;]
ależ Panie Preeezesie, skądże to domniemanie? Dyć w sieci globalnej tylko prawda
Ja po wpadce z okienkami, zamiast slychac, to pisze slychowac. Tym przejebaniem slowa oznajmiam to, ze mam wyjebane i co ja kurwa w ogole pisze?
Spierdalaj być ustawionym fejkiem gdzie indziej
Tak, zaczęła z kimś gadać, chuj, że imię, że ikonka, dopiero jak napisał o obciąganiu to się zorientowała, nie wiem, dlaczego jest tyle debili, którzy nie umieją zwietrzyć fake'a od razu...
Gdyby to nie był fake, to powiedziałbym, że ona po prostu sprawdza wszystkich i szuka jakiegoś, który uwierzy.
Takim skretyniałym szmatom powinni zabierac dzieci odrazu po narodzinach coby sie nie musialy nawet chwili znajdowac w takim towarzystwie
Bruste nie unoś się to fejk przecież. ustawiasz z kimś znajomym z fejsa taki dialog , potem zamazujesz dane i gotowe - wrzucasz jako autentyk. ciemny lud to kupi
Preeezes napisał/a:
Bardziej fake
fake czy nie, ale rzeczywistość jest taka, że zamiast pogadać o ważnych tematach w cztery oczy, to pisze się na fb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów