braćNawet ostatnio tankowałem i wyszło 360 z grosikami i daję 2 banknoty po 200zł i grosiki końcówki a ta mi wydaje 140zł.... Aż taki chuj nie jestem więc jej zwróciłem uwagę i oddałem stówę ale wiem ,że wiele osób by odeszło z bananem na ryju a taka tępa cipa by musiała z pensji zapłacić.
Nawet ostatnio tankowałem i wyszło 360 z grosikami i daję 2 banknoty po 200zł i grosiki końcówki a ta mi wydaje 140zł.... Aż taki chuj nie jestem więc jej zwróciłem uwagę i oddałem stówę ale wiem ,że wiele osób by odeszło z bananem na ryju a taka tępa cipa by musiała z pensji zapłacić.
Pomyśl o tym inaczej. Facet to facet pieniądz ma się zgadzać, a babki nie wyczujesz. Raz się po prostu jebnie, rzecz ludzka. Innym razem specjalnie wyda Ci za dużo, by sprawdzić czy jesteś na tyle uczciwy i oddasz bilon. Ale tu powstaje kolejna kwestia, jak ona zareaguje jak powiesz jej, że się jebła. Jedna weźmie kasę i tyle, a inna będzie się spierać, że ona nie mogła się pomylić, ale przyjmie od ciebie pieniądze jeśli poprosisz. W jeszcze innym wypadku celowo wyda Ci za mało, coby sprawdzić czy nie jesteś skąpy.
Ale tutaj są znowu warianty...... a
Pomyśl o tym inaczej. Facet to facet pieniądz ma się zgadzać, a babki nie wyczujesz. Raz się po prostu jebnie, rzecz ludzka. Innym razem specjalnie wyda Ci za dużo, by sprawdzić czy jesteś na tyle uczciwy i oddasz bilon. Ale tu powstaje kolejna kwestia, jak ona zareaguje jak powiesz jej, że się jebła. Jedna weźmie kasę i tyle, a inna będzie się spierać, że ona nie mogła się pomylić, ale przyjmie od ciebie pieniądze jeśli poprosisz. W jeszcze innym wypadku celowo wyda Ci za mało, coby sprawdzić czy nie jesteś skąpy.
Ale tutaj są znowu warianty...... a
Ja bym tam oddał, ale jak by się zaczeła spierać, że nie mogła się pomylić to bym olał i po prostu wyszedł za głupote trzeba płacić. Poza tym wątpie żeby babki na kasie celowo wydawaly za malo bo zawsze ktos moze wyjsc z pieniędzmi i może po prostu mieć manko.
Przynajmniej później z czystym sumieniem mogę jechać po tym co się dzieje w kraju.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów