18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bezdomni w centrum
J................. • 2012-07-06, 20:07
Dawno temu w internecie istniała perełka hejtingu - portal hejter.eu. Portal słynął z zamieszczonych tam artykułów, które powiedzmy sobie szczerze, były pisane bez ogródek.
Oto PrtSc jednego z artykułów:

Portal już nie istnieje, więc próba wejścia na stronę jest daremna
Zgłoś
bloodwar 2012-07-06, 20:11 1
Nie hejtuj, gdyby nie było takich "rozdawaczy żarcia" to nie było by bezdomnych i kogo byś wtedy hejtował? "Cyganie" nie są odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
J................. 2012-07-06, 20:15 1
Weź kurwa naucz się czytać niedojebie, przecież nie ja to pisałem. A autor z pewnością ma Cie w poważaniu, zważywszy że jego strona już z pół roku nie istnieje.
Zgłoś
uookie 2012-07-06, 20:38
ale chujowa wstawka. o bezdomnych napisano już setki książek i tyle też pewnie zrobiono z nich doktoratów. temat wtórny. nic nowego nie wnosi. każdy wie jak to jest z bezdomnymi. na szczęście mieszkam na wsi i mnie ten temat bezpośrednio nie dotyczy.

fb.com/uookie
Zgłoś
perun88 2012-07-06, 20:41 37
Może być czyściej

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
_................_ 2012-07-06, 20:46 9
To jest akurat pokaz, jaka przeważnie chujnia gościła na hejterze. Debilne pierdolenie, bez większego sensu. Przeważnie było jeszcze gorzej, w końcu z jakiegoś powodu ta stronka padła.
Bezdomni nie biorą się w centrach miast, dlatego że czasem ktoś im będzie rozdawał żarcie, tylko dlatego że tam jest najwięcej ludzi. Tak więc wraz z ilością potencjalnych darczyńców, zwiększa się szansa na pierdolnięcie sobie jakiegoś piwa/wina, lub po prostu czegoś do żarcia. Ani ochrona, ani miejscy nie są w stanie z nimi nic zrobić. Bo co kurwa mogą, dadzą mu mandat i chuj, jak nie zapłaci taki bezdomny do komornik wpadnie mu do willi i zapierdoli mercedesa? Tak samo ochrona co może zrobić z takimi bezdomnymi w przejściach, albo na dworcach. Zimno im jest, więc sobie siedzą, bo nie mają gdzie kurwa iść.
Ja osobiście popieram wszelkie akcje wspierające bezdomnych, przecież to też kurwa człowiek. Nie dość że przeważnie potrafią całkiem ciekawą bajeczkę sklecić dlaczego nie mają pieniędzy to i przynajmniej dobrze wiem na co idą te drobne. Tylko cyganom nie daje, nigdy im za dużo, dasz trochę drobnych to się nie odpierdoli tylko będzie dalej jęczał że chce więcej, poza tym przeważnie to ktoś inny zarabia na żebrzących matkach z dziećmi.
Dużo bardziej wile dołożyć się do piwa, niż dać jakiemuś pryszczatemu dzieciakowi zbierającemu na jakieś chuj wie jakie pozytywne akcje w stylu biedne dzieci w ugandzie, greenpeace, czy jakieś chore dziecko, które pewnie nigdy nawet nie istniało, w końcu ni chuja nie wiem na co tak naprawdę idą potem te pieniądze, za dużo jest dziś oszustów.
Zgłoś
RaScad 2012-07-06, 21:14 2
Tak w zasadzie to zgadzam się z tym, że bezdomny też człowie, ale od tego są schronika dla bezdomnych... No, ale przecież musieliby być trzeźwi i nie wnosić alkoholu, a to już ich zdaniem za wiele. Poza tym nie wiem, czy ktoś slyszał o cymś takim jak bezdomność z wyboru. To tak jak z bezrobociem, niby w pizdu osób nie ma pracy, ale jak im zaoferujesz to powiedzą żebyś spierdalał, bo na zasiłkach im lepiej. Jak są pieniądze i żywniość za darmo to myślisz, że komuś tak koniecznie chce się na to ciężko pracować? Nikomu! Ale niektórzy wolą pracować i mieć dom na raty żeby inni się na nich jak na pasożytów nie patrzyli. Prawda jest taka, że tylko niektórzy bezdomni chcą pomocy, reszta ma to w dupie i nie chce nic w swoim życiu zmieniać, bo im tak wygodnie.....

Nie ma niewinnych, są tylko źle przesluchani...
Zgłoś
Morei_Sky 2012-07-06, 22:52
Miałem wlasnie napisać to co pan kudłaty125 plus to że lepiej swojemu wrzucic gosz niz ugrandzie plus. to że Policja i inne takie nie hetują meneli, bo co im z tego przyjdzie, mandatow nie placą, a 24 zajebane jakimiś ziomkami, wiec co im zrobią ?
Zgłoś
S................n 2012-07-06, 23:11
Jak na razie to na tyle osób nie ma noclegowni.
Zgłoś
Vinewood 2012-07-07, 23:12
To jest kapitalizm nastolatku.
Cytat:

A autor z pewnością ma Cie w poważaniu, zważywszy że jego strona już z pół roku nie istnieje.

Też mamy go w poważaniu, zważywszy że jego strona już z pół roku nie istnieje.
Zgłoś
Saint Spear 2012-07-07, 23:15
Vinewood napisał/a:

To jest kapitalizm nastolatku.

Dobrze tato, powiedz mi gdzie na swiecie jest kapitalizm. Potem dowiedz sie czym jest korporacjonizm.
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2012-07-07, 23:27
Z tym artykułem w 100% się zgadzam, menele powinni dostać dla siebie jakąś izolowaną od świata miejscówkę czy coś.
Zgłoś
sapiej1 2012-07-07, 23:43 1
zobaczymy jak ty skonczysz
Zgłoś
oskiboski 2012-07-07, 23:50
Brak cenzury jebie po oczach - nic dziwnego że stronka upadła
Zgłoś
Carol 2012-07-07, 23:57
Ktoś tu chyba wpierdala gówno skoro mu zwyczajne jedzenie jebie. Może mu się coś odwróciło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów