To jest akurat pokaz, jaka przeważnie chujnia gościła na hejterze. Debilne pierdolenie, bez większego sensu. Przeważnie było jeszcze gorzej, w końcu z jakiegoś powodu ta stronka padła.
Bezdomni nie biorą się w centrach miast, dlatego że czasem ktoś im będzie rozdawał żarcie, tylko dlatego że tam jest najwięcej ludzi. Tak więc wraz z ilością potencjalnych darczyńców, zwiększa się szansa na pierdolnięcie sobie jakiegoś piwa/wina, lub po prostu czegoś do żarcia. Ani ochrona, ani miejscy nie są w stanie z nimi nic zrobić. Bo co kurwa mogą, dadzą mu mandat i chuj, jak nie zapłaci taki bezdomny do komornik wpadnie mu do willi i zapierdoli mercedesa? Tak samo ochrona co może zrobić z takimi bezdomnymi w przejściach, albo na dworcach. Zimno im jest, więc sobie siedzą, bo nie mają gdzie kurwa iść.
Ja osobiście popieram wszelkie akcje wspierające bezdomnych, przecież to też kurwa człowiek. Nie dość że przeważnie potrafią całkiem ciekawą bajeczkę sklecić dlaczego nie mają pieniędzy to i przynajmniej dobrze wiem na co idą te drobne. Tylko cyganom nie daje, nigdy im za dużo, dasz trochę drobnych to się nie odpierdoli tylko będzie dalej jęczał że chce więcej, poza tym przeważnie to ktoś inny zarabia na żebrzących matkach z dziećmi.
Dużo bardziej wile dołożyć się do piwa, niż dać jakiemuś pryszczatemu dzieciakowi zbierającemu na jakieś chuj wie jakie pozytywne akcje w stylu biedne dzieci w ugandzie, greenpeace, czy jakieś chore dziecko, które pewnie nigdy nawet nie istniało, w końcu ni chuja nie wiem na co tak naprawdę idą potem te pieniądze, za dużo jest dziś oszustów.