Nie pijak ale zwykły człowiek , pracował miał wszystko no ale ..
Polska to nie kraj to piekło .
Fakt, przykro sie czlowiekowi robi jak widzi takich ludzi bez niczego. Jednak nic nie dzieje sie bez przyczyny. Jak sie domyslam ten pan zniszczyl sobie zycie przez alkohol. Przestroga dla innych.
@salmonellas
Nie pierdol, nie pierdol.. Różne rzeczy się w życiu przytrafiają.. Ludzie tracą dorobki całego życia w minutę... Nie piłbyś jakbyś był w takiej sytuacji?. Widzisz, że bierze się za siebie, chce wrócić do zawodu... Według mnie masz mentalność typowego pierdolonego polaczka... Póki Ty masz, to wszystko jest cacy i wszyscy ludzie żyjący na niższym szczeblu niż Ty to menele i ochlapusy... Zastanów się nad sobą.. Niestety, drodzy userzy żyjemy w takim państwie, w którym trzeba chapać do śmierci a i tak gówno z tego jest. Chuj kogo obchodzi, czy się znasz na czymś, czy nie.. Pracodawcy są nastawieni tylko na BRANIE, gorzej jak przychodzi do wypłacenia pieniędzy za wykonywaną pracę.. Rzadko kto w Polsce dorabia się majątków uczciwie...
Jeszcze się na noc niepotrzebnie wkurwiłem.. Kończąc: Oby więcej takich ludzi jak autor filmiku... Takim ludziom, którzy chcą wyjść na prostą warto pomagać i podpisuję się pod tym.
@Kant wyprzedziłeś mnie, widzę, że jesteśmy podobnego zdania .
Masz racje.
pie**oli mnie jego los, martwie sie o siebie i swoja rodzine.
@up.
Yhm.