18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Bezprawne zatrzymanie
evilmatt • 2013-04-18, 13:09
Jak widać na całym świecie potrafi być tak, że prawo swoje, a funkcjonariusz swoje.

Trzeba pochwalić ojca, że zachował rozsądek i zna swoje prawa.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kustoszpan 2013-04-18, 13:18 1
evilmatt napisał/a:

Trzeba pochwalić ojca, że zachował rozsądek i zna swoje prawa.

To jest twój tata?
Zgłoś
evilmatt 2013-04-18, 13:23 2
Poważnie pytasz, czy robisz sobie jaja?
Zgłoś
njus 2013-04-18, 13:23 11
@kustoszpan

Ale ty kurwa glupi jestes
Zgłoś
pesail 2013-04-18, 13:23 4
Jak tam ma nie być ataków ,jak policja nie może sprawdzić gościa który łazi po ulicach z uzbrojonym karabinem i pistoletem ,bo zaraz wytoczy im śmieszną sprawe którą prawdopodobnie wygra. Jak tego nie mogą to jak mają dojść do tego kto ma bombe w plecaku... Chore.
Zgłoś
evilmatt 2013-04-18, 13:28 22
pesail napisał/a:

Jak tam ma nie być ataków ,jak policja nie może sprawdzić gościa który łazi po ulicach z uzbrojonym karabinem i pistoletem ,bo zaraz wytoczy im śmieszną sprawe którą prawdopodobnie wygra. Jak tego nie mogą to jak mają dojść do tego kto ma bombe w plecaku... Chore.

Policja jak najbardziej może kogoś sprawdzić, ba może nawet aresztować jak łamie prawo. Tutaj facet prawa panującego w Texasie w żaden sposób nie złamał, więc ma prawo wytaczać proces.
Nie wiem może już tak jesteś przyzwyczajony do tego, że prawodawcy mają Cię za nieodpowiedzialnego debila, że nie mieści Ci się w głowie coś takiego jak prawo liberalne.
Zgłoś
pesail 2013-04-18, 13:51 1
up@ Prawa nie łamie ,ale nie wierze ,że każdy normalny obywatel w Teksasie łazi środkiem ulicy, w biały dzień z naładowanym karabinem ,nie mów ,że do jestes przyzwyczajony do takich widoków. Rozumiem ,że prawo to prawo ,ale gość zachowuje sie jak Rambo
Zgłoś
evilmatt 2013-04-18, 15:33 54
pesail napisał/a:

up@ Prawa nie łamie ,ale nie wierze ,że każdy normalny obywatel w Teksasie łazi środkiem ulicy, w biały dzień z naładowanym karabinem ,nie mów ,że do jestes przyzwyczajony do takich widoków. Rozumiem ,że prawo to prawo ,ale gość zachowuje sie jak Rambo

Po pierwsze popraw interpunkcję. Po drugie mało kogo powinno obchodzić co ktoś robi jeśli nie łamie prawa. Jeśli ludzie by z takiego prawa nie korzystali to po pewnym czasie wprowadzono by zakaz i prawa jednostki były by ograniczone względem głupiej większości.
Nie wiem jak wygląda normalny obywatel Texasu, ale wiem, że ludzie są tam w większości do widoku broni przyzwyczajeni i jedni to popierają, drudzy patrzą z politowaniem, ale nie mają nic przeciwko, a trzeci (pewnie najmniejsza część) podnoszą wrzask.
Ja będąc takim obywatelem osobiście wolałbym żeby ludzie chodzili z bronią na wierzchu (co jest legalne) niż mieli ją ukrytą (na co trzeba mieć odpowiednie pozwolenie, co nawet z filmu wynika).

Tutaj przykład policjanta, który zna prawo i potrafi się zachować:

Jest to można powiedzieć szeroko zakrojona akcja miłośników broni w USA.
Zgłoś
Gandiz 2013-04-18, 16:35 2
Jebane Stany zjednoczone , ich chore prawo . Amerykanie twierdzą , że wszystko im wolno .
Zgłoś
Rothing 2013-04-18, 16:45
Mnie spisali za przejście na zielonym...
Zgłoś
pesail 2013-04-18, 16:51 3
@evilmatt

Zgadzam sie, ale to i tak jest dla mnie chore. W polsce tez mozna chodzic z gazówką albo straszakiem , tylko że u nas za takie paradowanie dostałby pierwszy wpierdol, a drugi za dyskusje i moze to i lepiej , bo dzięki temu dzieciaki nie strzelają do siebie w szkołach, ani nikt sie nie wysadza w środku miasta. Stany chcą być takie super przyjazne obywatelowi to maja problemy z brudasami i całą resztą odważnych , uzbrojonych i pojebanych napinaczy którzy "maja swoje prawa"...
Zgłoś
borisklinga 2013-04-18, 16:51
ktos moze powiedziec o co wogole chodzilo ? bo niechce mi sie ogladac tych spasionych idiotów...albo, chuj mnie to obchodzi i tak pewnie nic konkretnego
Zgłoś
svetrey 2013-04-18, 16:58 6
@Gandiz
Maja zajebiste prawo, koniec tematu
Zgłoś
r................d 2013-04-18, 17:01 7
@Gandiz

Lepsze jest nasze prawo w którym zapis o "przekroczeniu obrony koniecznie" jest tak szeroko interpretowany, że w zasadzie w żadnym wypadku nie powinieneś się bronić.
Zgłoś
opo5 2013-04-18, 17:09
ja bym dał wszystkim hamburgerom pozwolenie na posiadanie karabinów maszynowych. Myślę że w miesiąc 90% ich społeczeństwa by sie powyrzynało w imię tego ich całego zjebanego poczucia wolności. Reszta by sie upierdzieliła procesami sądowymi, i byłby święty spokój z tą rasą porąbanych kowbojów z syndromem świerzbiącego palca.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem