więcej fotek jak zwykle w komnetarzach.
więcej fotek jak zwykle w komnetarzach.
Wy chyba zapomnieliście gdzie jesteście... Jak wam tak szkoda tych kanalarzy to wyślijcie smsa o treści pomoc albo kupcie im tubkę butaprenu. O jakie biedne dzieci, o ja jebie...
Masz szczęście, bo Twoi starzy najwyraźniej byt Ci zapewnili i nikt Ci w dupę tak nie daje, żebyś myślał o spieprzeniu z chaty. Sporo z nich (jak nie większość) nie żyje tak z własnego wyboru. Poza tym imho sadistic to strona gdzie poprawność polityczna nikogo nie ogranicza (przynajmniej nie w takim stopniu jak inne portale), ale to nie powoduje, że mam być bezmózgim idiotą, który będzie na siłę starał się być kontrowersyjny
Co, mam się uczyć od biedoty jak żyć? Jak cuchnąć, jak być dymanym w dupsko w koleżeńskim gronie, jak spierdalać przed policją, jak kraść bułeczki ze straganu?
Nie rozśmieszaj mnie bo mi błona pęknie.
To bardziej sadystycznie: oby ktoś tak dymał i twoje dzieci jeśli jebnie cię kiedyś tramwaj. Skończ waść i wstydu oszczędź.
Właśnie że zdziwiłbyś się ilu z tych karaluchów żyje tak z przyzwyczajenia, a do łba im nie przyjdzie żeby coś zmienić mimo realnych możliwości gdyby tylko chcieli i coś w tym kierunku robili. Co do Twoich śmiesznych domysłów nt. mojego życia - nie było łatwo ale nie zamiast usiąść z dupą na ławce na dworcu czy wygrzebaniu sobie nory, ciężką pracą i wytrwałością zapewniłem sobie możliwości normalnego życia. W przeciwieństwie do Twoich pupili ze zdjęć.
@szabo
Właśnie że zdziwiłbyś się ilu z tych karaluchów żyje tak z przyzwyczajenia, a do łba im nie przyjdzie żeby coś zmienić mimo realnych możliwości gdyby tylko chcieli i coś w tym kierunku robili. Co do Twoich śmiesznych domysłów nt. mojego życia - nie było łatwo ale nie zamiast usiąść z dupą na ławce na dworcu czy wygrzebaniu sobie nory, ciężką pracą i wytrwałością zapewniłem sobie możliwości normalnego życia. W przeciwieństwie do Twoich pupili ze zdjęć.
Jakie realne możliwości? Dawanie dupy jakimś zbokom? Powiedz mi jakie tam kurna możliwości mają takie szczyle? Ciężką pracą? Pracowałeś gdzieś kurna w wieku 10 lat? Chyba u babci na działce.
W wieku 10 lat to się siedzi w domu dziecka/przytułku, no ale przecież tam nie ma kleju...
@Rhox
Widzę że jesteś obcykany w tym biznesie, hmm? Ja niestety nie byłem aż tak przedsiębiorczy
Widzisz? Są bezużyteczne nic nie potrafią, nie płacą podatków tylko robią brud na ulicy, pobycie się ich to same plusy.
Ulizane paszczaki z dobrych domów Państwa ę ą też nie płacą, niewiele poza narzekaniem nie potrafią, też syfią na ulicy. Tak można określić każdego bachora czy to mieszka w willi czy w kanałach.
Niech jedzą swoje stolce a jedzenie szlachty zostawią dla kanibali.
To szlachta polowała na kanibali.
Odróżniajmy życie od zwykłej egzystencji.
Ulżyło mi, że próbujesz. Gówno też na swój sposób egzystuje ale nie żyje.
A ja zasugeruję odstrzelnie turkusowego coby nasze serduszka się oczyściły z goryczy jaką w nie wniósł
Do hymnu!
Widzisz? Są bezużyteczne nic nie potrafią, nie płacą podatków tylko robią brud na ulicy, pobycie się ich to same plusy.
Różnie bywa w życiu, módl się do Bogów żeby Tobie nie przytrafił się taki los, bo co wtedy zrobisz? Sam zgłosisz się do eksterminacji żeby zasilić harda?
@szabo
W wieku 10 lat to się siedzi w domu dziecka/przytułku, no ale przecież tam nie ma kleju...
Jakbyś widział w życiu coś więcej niż tylko koniec własnego nosa, byłbyś świadomy, że w takich przytułkach/domach dziecka czasem dzieje się nawet więcej niż widać na tych zdjęciach. Zwłaszcza w krajach tak "wysoce rozwiniętych".
Ale kogo to obchodzi co się dzieje z dzieciakami, których nie chciały rodzice? Widać starzy mieli nosa.
Do Ciebie nie pisałem, bo nosem wyczuwam kliniczny przypadek trolla
ci są nieco bardziej grzeczni
a dla tych to chyba nie ma juz ratunku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów