więcej fotek jak zwykle w komnetarzach.
więcej fotek jak zwykle w komnetarzach.
@szabo
Nie obchodzi mnie co się tam dzieje, jestem jedynie za eksterminacją śmieci.
To polecam najpierw spojrzeć w lustro
@Turkusowa
Nie przypadkiem wstawiłem tam cytat, więc
@Turkusowa, piszesz takie głupoty, że śmiech.
Twierdzisz, że te dzieci są bezużyteczne, tak ? powiedz mi do czego Ciebie można wykorzystać ?
Próbujesz się dowartościować poniżaniem bezdomnych dzieci, a tak naprawde jesteś zwykła i taka sama jak miliony ludzi, nawet gorsza bo gorzej u Ciebie z racjonalnym myśleniem.
Faktem jest to, że jakbyście się zamienili miejscami, one by przeżyły, Ty nie.
To, że te dzieci mają takie a nie inne życie to zwykły pech, który akurat musiał ich dopaść, bo równie dobrze mogło paść na Ciebie, na mnie czy na innego człowieka.
Jestem pewny w 100%, że każde z nich lepiej wykorzystałyby życie niż Ty. Chociażby wydaniem na świat jak to nazwałaś "bękarta", bo z tego co mi wiadomo wszystkie gatunki, podświadomie dążą do jednego celu - rozmnożenia się. Tu wywnioskowałem, że masz coś nie tak z mózgiem, bo nie robisz tego do czego Cie stworzono. Żeby wszyscy byli tak marnie rozwinięci jak Ty, już dawno temu nasz gatunek by wymarł.
Miedziak, napisałeś, że dla tych co się kują nie ma ratunku. Dam sobie głowę uciąć, że jakby mogli to by przestali. Nie chcieliby dużo, myślę, że to co ma przeciętny człowiek wybiega poza ich granice marzeń. Wystarczyłoby im mieszkanie, takie żeby się w nim zmieścili wszyscy razem, łóżko, ciepła woda w kranie i coś do jedzenia. Zmieniliby się, a jeżeli się mylę, niech mi utną głowę.
Pozdrawiam, Szymon
Miedziak, napisałeś, że dla tych co się kują nie ma ratunku. Dam sobie głowę uciąć, że jakby mogli to by przestali. Nie chcieliby dużo, myślę, że to co ma przeciętny człowiek wybiega poza ich granice marzeń. Wystarczyłoby im mieszkanie, takie żeby się w nim zmieścili wszyscy razem, łóżko, ciepła woda w kranie i coś do jedzenia. Zmieniliby się, a jeżeli się mylę, niech mi utną głowę.
Pozdrawiam, Szymon
Ale raczej nie będą mieć mieszkania poza więzieniem, bo nikt im nie da, a już na pewno nie heroinistom, którzy najpewniej są zarażeni HIV i nie są w stanie sami zerwać z nałogiem, co czyni ich praktycznie martwymi. Też mnie to smuci ale co ja mogę? wysłać SMS-a jak to ktoś już wcześniej sugerował? To że są bezdomni wcale nie przekreśla ich życia bo widziałem akcję że takich dzieciaków brali do wojska i szkolili ich i karmili żeby wyszli na ludzi, ale chorego ćpuna naprawdę nikt nie chce pod swoim dachem niezależnie od tego jak by mu go żal nie było.
pozdrawiam Jędrzej
To polecam najpierw spojrzeć w lustro
I w tym oto momencie mógłbym zmieszać Cię z gównem, ale odnoszę nieodparte wrażenie że już nie muszę tego robić.
@maus1
naprawdę lekkomyślnie stawiasz na szalę swoją głowę - przyzwyczajenia ciężko jest zmienić...
@Harry90
Gdyby dać im przerwę i mogliby pomyśleć "trzeźwym" umysłem, nad wyborem domu z godnymi warunkami do życia, lub ćpanie, jaranie i mieszkanie w kanałach jakoś nie martwię się o swoją głowę.
@Turkusowa Dziewica
Widze, że przeczytać pare linijek tekstu też jest dla ciebie problemem, co potwierdza, że nie jesteś jeszcze do końca rozwinięta.
W skrócie, nie masz pojęcia o życiu, nie wiesz po co się urodziłaś i nie będziesz wiedziała po co umarłaś.
Tak jeszcze dodam, że to chyba przez brak miłości wobec ciebie. Nikt cie nie nauczył kochać i nie potrafisz darzyć innych tym uczuciem.
Tak jeszcze dodam, że to chyba przez brak miłości wobec ciebie. Nikt cie nie nauczył kochać i nie potrafisz darzyć innych tym uczuciem.
Ech.... Nowoprzybyli, pare zdań a tyle radości
PS
,a tak swoją drogą aex(Truskawkowa Dziewica) to facet
maus1 pamiętaj że mówimy ciągle o tych co biorą herę(i o tym że nie ma dla NICH ratunku), oni już popadli w nałóg i po ptakach, żeby z niego wyjść naprawdę trzeba nieludzkiej pracy własnej i innych( obejrzyj sobie linka w moim opisie), a w Rosji nie ma na to środków i tyle.
I to mnie boli, mówimy o tych co biorą, a ja chciałbym żeby takich nie było. Wiem, że oni są straceni ale nie można, że tak powiem się nimi "podcierać". Dalej są ludźmi którym należy się jakikolwiek szacunek. Są rzeczy dużo straszniejsze.
(zdjęcie z ogółno dostępnego konkursu)
a co do ciebie maus1 mówiliśmy o heroinistach i nie zbaczaj z kursu! Też popieram zajęcie się bezprizornymi ale nie wpierdalaj takich argumentów w dyskusję czy dzieci-ćpuni w Rosji mają szansę!
Kocham siebie i swoja glowice od miecza, lubie sie nia zabawiac.
Tylko się nie skalecz.
No wlasnie, sa ludzmi, wiec szacunek im sie nie nalezy.
Może zaspałem na jakiś wykład i nie wiem. To komu się należy?
"Po co mama ci, tatusiom trzem ssiiiiij"
Pierdoli mnie ich iluzja, ja mam magic resista i iluzje się mnie nie imają, a może i są silniejsi fizycznie i psychicznie, ale to ja mam zbroję i pokaźny arsenał czego oni nie posiadają i każdego z osobna bym posiekał nie tracąc nawet paska hp prawdopodobnie. No i nie jestem z biedoty miejskiej, to też plus dla mnie.
truskawa to co ty chłopak czy dziewczyna, bo się pogubiłam
Szacunek należy do kotów ulicy Dachowce rox