Wszedł sobie z balonem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Matka będzie udawać, że nic nie słyszała i pośpiesznie opuści sklep...
Przynajmniej kaszojad chcial uratowac sytuacje i zlapac butelke.
To syndrom dziecka DDA, co pierwsze robi jak wchodzi gdziekolwiek - rozjebuje butelki, a to czy balonikiem, grzechotką, srajfonem nie istotne.
Ech...Że też teraz balon nie pękł, a kiedyś pękł
Co tu robi ten szajs ?
Jak nie kurasy to dzieci wrzucasz! Wszyscy w domu?
Jeśli to jakiś lepszy łiskacz taki za 300 albo lepiej, to jak mamuśka nie potwór, a kasy akurat niema, to w szatni może zapłaci w naturze, a jak nie to 500+ albo chwilówka.
Co to jest? i tyle komentarzy bo kazdy chce piwko zlapac? Wypierdalac do zdalnych lekcji grupa wzajemnej gowniarskiej adoracji. Za niedlugo bedziecie reklamy puszczac i sie brechtach z nich i sobie dawac nawzajem piwka bo w rl kupic wam nie wolno.
Teraz już wie mały chujek na co pójdą pieniążki z komunii.
Cezar87 napisał/a:
Co to jest? i tyle komentarzy bo kazdy chce piwko zlapac? Wypierdalac do zdalnych lekcji grupa wzajemnej gowniarskiej adoracji. Za niedlugo bedziecie reklamy puszczac i sie brechtach z nich i sobie dawac nawzajem piwka bo w rl kupic wam nie wolno.
zesrałes sie poteznie. Wracaj do piwnicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów