📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak wygląda właśnie przeciętny ,,jebacz policji" ,,panie władzo przepraszam myślałem że JP to jestem pedałem..."
nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchani... u nas jest tak samo
@nathaniel.demerest O co chodzi z tym ładowaniem go do szafki, bo nie kumam ? Co oni mu wtedy robili?
Gareth napisał/a:
O co chodzi z tym ładowaniem go do szafki, bo nie kumam
wsadź s'e na próbę kutasa do szuflady i zamknij
potem zrób z tego temat na hardzie
@up, nie no rozumiem jakby mu zaczęli napierdalać tą szafką po szyi, ale na filmie to wygląda, jakby ten policjant kopał w tą szafkę z boku, a ten koleś się tak nagle łamie jakby się hałasu przestraszył. Nie ogarniam.
Szafka jest blaszana, podejrzewam że dudnienie po kopach jest nie do wytrzymania. Druga opcja to ewentualne ( nie widać tego ) przyduszanie szufladą.
Akustyka jak się okazuje jest bardzo pomocna na przesłuchaniach hehe
Ha ha h.. Mnie przesłuchiwali 4,5 godziny łazic 4dni niepotrafiłem ale ten koles to jakas pizda
Każdy pobyt na komisariacie tak wygląda, oczywiście jeśli jesteś o coś podejrzany i masz promile w wydychanym powietrzu ... Biją cię pałami od tak. Jeśli jeszcze się uniesiesz honorem masz prze**bane tym bardziej. Nie jestem jakimś typem z pokolenia JP czy coś. Kto to przeżył, ten wie. Polska policja jak zobaczy, że jesteś pod wpływem alkoholu i im podpadłeś, np przypyskowałeś przy wypisowaniu mandatu jest po tobie. Komenda, 24h i obicie przez trzech policjantów z pałami (oczywiście tak żeby śladów nie było).
Pozdrawiam kumatych.
Pozdrawiam kumatych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów