Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCiężarówka mijała się z druga ciężarówką. Chuj w dupę kolarskiej kurewce, która nie patrzy na drogę i nie wie co się dookoła jej własnej lajkrowej dupy dzieje.
A co, miała spierdalać w krzaki?
Tak jak nie lubię pedalarzy, tutaj ewidentnie zawinił kierowca mijający ją na zakręcie, przecinający podwójną ciągłą linie.
A co, miała spierdalać w krzaki?
Na pobocze. A przede wszystkim nie powinna jeździć po takiej drodze. Umalować ryja i założyć kamerkę do lansowania się w internecie to potrafiła... niech się kurwiszczak cieszy, że nic jej się nie stało.
A dlaczego, bo Ty tak piszesz?
Podaj mi jakiś paragraf KRD, który tego zabrania.
Juz podaje : par3KRD* ustawa o byciu pedalarzem mowi- jesli jestes rowerowym pedalem to wypierdalaj na sciezke rowerowa. Nie dziekuj.
A dlaczego, bo Ty tak piszesz?
Podaj mi jakiś paragraf KRD, który tego zabrania.
Chyba masz dzisiaj ten gorszy dzień. Jak chce jeździć, to niech jeździ tam gdzie nie będzie sprowadzać niebezpieczeństwa na siebie oraz innych.
Jeszcze o kodeksach pierdoli Sąsiedzi to muszą mieć z tobą przejebane, szczególnie jak któryś wytnie świerk bez zezwolenia
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówChyba masz dzisiaj ten gorszy dzień. Jak chce jeździć, to niech jeździ tam gdzie nie będzie sprowadzać niebezpieczeństwa na siebie oraz innych.
Jeszcze o kodeksach pierdoli Sąsiedzi to muszą mieć z tobą przejebane, szczególnie jak któryś wytnie świerk bez zezwolenia
Ale wiesz, ze to on ma racje a Ty gadasz bzdury robiąc z siebie debila, prawda?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów