Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Diewuszka jechała aż nadto poprawnie. Wielki oponowy c🤬j w dupę kierowcy...
Cycu320 napisał/a:
Diewuszka jechała aż nadto poprawnie. Wielki oponowy c🤬j w dupę kierowcy...
Ciężarówka mijała się z druga ciężarówką. C🤬j w dupę kolarskiej kurewce, która nie patrzy na drogę i nie wie co się dookoła jej własnej lajkrowej dupy dzieje.
dżonyłojlker napisał/a:
Ciężarówka mijała się z druga ciężarówką. C🤬j w dupę kolarskiej kurewce, która nie patrzy na drogę i nie wie co się dookoła jej własnej lajkrowej dupy dzieje.
A co, miała sp🤬alać w krzaki?
Tak jak nie lubię pedalarzy, tutaj ewidentnie zawinił kierowca mijający ją na zakręcie, przecinający podwójną ciągłą linie.

Zahaczyła p🤬da o naczepę. Mam nadzieję że nie ma wgniecenia
35i napisał/a:
A co, miała sp🤬alać w krzaki?
Na pobocze. A przede wszystkim nie powinna jeździć po takiej drodze. Umalować ryja i założyć kamerkę do lansowania się w internecie to potrafiła... niech się k🤬iszczak cieszy, że nic jej się nie stało.
dżonyłojlker napisał/a:
A przede wszystkim nie powinna jeździć po takiej drodze.
A dlaczego, bo Ty tak piszesz?
Podaj mi jakiś paragraf KRD, który tego zabrania.

Generalnie to ta ciężarówka zachowała metr odstępu, ale tylko przez krótką chwilę.
35i napisał/a:
Juz podaje : par3KRD* ustawa o byciu pedalarzem mowi- jesli jestes rowerowym pedalem to wyp🤬alaj na sciezke rowerowa. Nie dziekuj.
35i napisał/a:
Chyba masz dzisiaj ten gorszy dzień. Jak chce jeździć, to niech jeździ tam gdzie nie będzie sprowadzać niebezpieczeństwa na siebie oraz innych.
Jeszcze o kodeksach p🤬li

dżonyłojlker napisał/a:
Chyba masz dzisiaj ten gorszy dzień. Jak chce jeździć, to niech jeździ tam gdzie nie będzie sprowadzać niebezpieczeństwa na siebie oraz innych.
Jeszcze o kodeksach p🤬li Sąsiedzi to muszą mieć z tobą przej🤬e, szczególnie jak któryś wytnie świerk bez zezwolenia
Ale wiesz, ze to on ma racje a Ty gadasz bzdury robiąc z siebie debila, prawda?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie