Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mercedes w tych czasach, w kraju kwitnącej wódki? Musieli na oligarchę trafić.
oni są lepiej teraz rozwinięci jak przed wojną. Armenia - niemcy wzrost handlu samochodami o 4000 %. skumaj, że te sankcje im jeezcze pomogły. Ja nie popieram żadnej ze stron, jestem przychylny ku upadku zachodu i jego pedofilskich elit.
oni są lepiej teraz rozwinięci jak przed wojną. Armenia - niemcy wzrost handlu samochodami o 4000 %. skumaj, że te sankcje im jeezcze pomogły. Ja nie popieram żadnej ze stron, jestem przychylny ku upadku zachodu i jego pedofilskich elit.
Gdybym był opłacanym ruskim trollem, to dokładnie słowo w słowo bym to napisał.
To jeden z tych słynnych ruskich trolli albo po prostu głąb.
No kurwa głupia tepa pizda, nic wiecej. Tylko dzieciaka szkoda.
ale nie jesteś trollem tylko jebanym fajnopolackim przygłupem i sługusem banderowców synu kiepa i pojary
Rosyjski PKB wzrósł o 3,6 proc. w 2023 roku, a w 2024 roku spodziewany jest wzrost rzędu 2,5 proc.
ale nie jesteś trollem tylko jebanym fajnopolackim przygłupem i sługusem banderowców synu kiepa i pojary
Rosyjski PKB wzrósł o 3,6 proc. w 2023 roku, a w 2024 roku spodziewany jest wzrost rzędu 2,5 proc.
Tak. To prawda.
Od kiedy PKB jest istotnym wskaźnikiem? Zdajesz sobie sprawę, że produkcja uzbrojenia (w każdej formie, włącznie z wyciąganiem z magazynów głębokiego składowania, remonty itp.), również wchodzi w skład tego wskaźnika? Jednak jak coś zrobi BUUUUM, to nie wpływa na dobrobyt społeczeństwa (z wyjątkiem eksportu, który w tym zakresie padł na pysk w wiadomym kraju).
Tak. To prawda.
Od kiedy PKB jest istotnym wskaźnikiem? Zdajesz sobie sprawę, że produkcja uzbrojenia (w każdej formie, włącznie z wyciąganiem z magazynów głębokiego składowania, remonty itp.), również wchodzi w skład tego wskaźnika? Jednak jak coś zrobi BUUUUM, to nie wpływa na dobrobyt społeczeństwa (z wyjątkiem eksportu, który w tym zakresie padł na pysk w wiadomym kraju).
Nie tłumacz, nie warto.
A w 2022 roku ogłosili, że o 22%. Równie dobrze, mogą sobie napisać, że wzrosło im o 2222%, bo nikt tego nie jest w stanie skontrolować.
Są tylko dwa wskaźniki, których nie można sfałszować: a) oprocentowanie obligacji, b) główna stopa procentowa banku centralnego. Handel ruskimi obilgacjami, o ile mi wiadomo, jest zawieszony, więc pkt a jest niewiadomy.
Ale główna stopa procentowa ich banku to 16%. To oznacza z kolei, że oficjalny wskaźnik inflacji (7-coś %) można sobie włożyć w buty. A co za tym idzie - oficlalny wskaźnik wzrostu PKB również.
Nie ma za co.
To jeden z tych słynnych ruskich trolli albo po prostu głąb.
Znowu ktoś nie zamknął zagrody i banderki uciekły?
Znowu ktoś nie zamknął zagrody i banderki uciekły?
Towarzyszu Dupov! Doskonała infiltracja środowisk lewackich! Kolejne ruble otrzymacie po wstrzymaniu projektu CPK i marszy rowności w Radomiu! Matka Rossyja patrzy i wdzięcznie trzepocze rzęsami w twoim kierunku.
Towarzyszu Dupov! Doskonała infiltracja środowisk lewackich! Kolejne ruble otrzymacie po wstrzymaniu projektu CPK i marszy rowności w Radomiu! Matka Rossyja patrzy i wdzięcznie trzepocze rzęsami w twoim kierunku.
Za mało śledzisz polskie media mordko U nas serduszkowa lewacka zaraza jest od marszy równości i oni też są przeciwko CPK, tak jak zresztą i Niemcy, i Francja i Rosja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów