zapraszam Ceus1974
zapraszam Ceus1974
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na marginesie, zabawa moim zdaniem całkiem fajna ale na chuj z tego kręcić filmiki? Przy oglądaniu to jest bardziej nudne niż jakieś seriale w tv. 6:35 mnie rozpierdoliła
wbijaj na stronę wmasg.pl zarejestruj sie i wbij na forum, znajdź swoje województwo, i najbliższy team który sie tam bawi, napisz im to samo. Jestem na 1000000% pewny że przyjmą cie z otwartymi ramionami. (ja przynajmniej tak robię)
@ceus1974 mam pytanie... czy jest możliwość wzięcia udziału w zabawie ASG bez swojego sprzętu?? Nie chce wywalać kasy jeżeli nei wiem czy mnie to kręci. Na paintball chodziłem i mi się podobało, ale za mało taktyczne dla mnie było. Gdzie mogę uzyskać więcej info?
A kto ci zabroni? Tylko musisz kupić za kilka tysi, będziesz akceptowany nawet bez pukawki za 500 PLN.
@ceus1974 mam pytanie... czy jest możliwość wzięcia udziału w zabawie ASG bez swojego sprzętu?? Nie chce wywalać kasy jeżeli nei wiem czy mnie to kręci. Na paintball chodziłem i mi się podobało, ale za mało taktyczne dla mnie było. Gdzie mogę uzyskać więcej info?
W niektórych sklepach funkcjonują wypożyczalnie sprzętu asg. Wpisz w google.
ASG to w większości taki piknik, ludzie jadą, chodzą po lesie, chwalą się swoimi naszywkami na mundurach, pokazują sobie repliki za kilka kafli w których lubią majstrować. Szkoda ,że potem zmuszają ich do tego strzelania z którego chętnie by zrezygnowali.
Najzabawniejsi są panowie którzy wyjebali na replikę i cały szpej ponad 5 kafli, a mają problem żeby przebiec 20 metrów, lub rozegrać coś taktycznie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów