ps 180 cm, jakies 83 obecnie
ps 2 co on tak z dupy z reklam na karateko-kulturystę startuje???
wygrał konkurs youtube 'next up' na nowy kanał. jako jeden z dwóch Polaków (drugi to wasz ulubiony kucharz z pedalskim głosem)
adbusterowi sukcesów samych życzę, zanim się konkretnie wyrobi to chyba na 5/7 lat ma ten swój kanał
ja pierdolę, nigdy za mięśniaka się nie uważałem, parę ładnych lat uprawiałem sport (piła nożna) więc nie siłowo, teraz troszkę biegam. ale koleś co zaprezentował po zdjęciu koszulki toż to kurwa jakieś wklęsłoklacie lub klatowsklęcie, noż w dupę waląc 10 browarów tygodniowo wyglądam przy nim jak bolo young.
ps 180 cm, jakies 83 obecnie
Nie ma to jak naśmiewac się z czyjejś genetyki, w chuj dojrzałe to jest...poziom gimnazjum.
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.virusotron, rudy na całe szczęście nie, 110kg przy 190cm też myślę że nie jest problemem. Więc źle ci się wydaje
Pan na filmiku 188/80 i wyglada fajnie. Ty jestes gruby...
Uświadom sobie fakt, że niektórzy dawno skończyli gimbazjum i mają trochę wzrostu oraz wagi. Więc oszczędź sobie swego pierdolenia. Jestem "większy" od osoby którą obrażasz i serio, ssiesz.
virusotron, rudy na całe szczęście nie, 110kg przy 190cm też myślę że nie jest problemem. Więc źle ci się wydaje
190cm i 110kg to konkretna nadwaga. Masz na sobie dobre 20 kg za dużo hamburgerów i hot dogów.
babycow, za grubego się nie uważam, na PEWNO rucham 100x tyle co ty ( ile w ogóle coś w życiu zaruchałeś, może ewentualnie swoją mothercow, co można wnioskować po twoim nicku) i to nie byle jakie pasztety, tylko dobre młode foczki (jak już kiedyś pisałem, uroki pracy DJa) a co do "pana" na filmiku, to on ma z połowę węższe bary i plecy od moich, a co za tym idzie "masa" inaczej się rozkłada. A teraz zrób to, co powinieneś zrobić, ale z czystej kultury ci tego nie napiszę leszczyku
Obrazek
Młode foczki... Gimbazjum czy młodsze?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów