Blondyna układa dietę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa weźcie mi tego pajaca...
Odnośnie Diety to polecam, nie śmiesznego Adbustera, Ania z ZP też popełniła kilka błędów w sztuce, tylko polecam KFD, SFD i kilka lekcji biologi.
Układanie diety to temat ciężki wiedza jaką trzeba przyswoić jest przeogromna.
Odnośnie Diety to polecam, nie śmiesznego Adbustera, Ania z ZP też popełniła kilka błędów w sztuce, tylko polecam KFD, SFD i kilka lekcji biologi.
Kurwa... tyle koksi a chuja po nim widać. Kurczak ryż kreatyna zrobi z ciebie skurwysyna!
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
25 napisał/a:
I właśnie za to podziwiam koksów z siłowni. Może się wydawać, że to tępe chuje,!
Nam się nie wydaje, MY to wiemy.
virusotron napisał/a:
, tylko polecam KFD, SFD .
A ja KFC
@up
Coś mi się wydaje, żę jesteś rudy i gruby.
Coś mi się wydaje, żę jesteś rudy i gruby.
Dieta wcale nie jest taka trudna. Wystarczy wiedzieć co i jak. Sam stosuję dietę, aktywność fizyczną i przy wzroście 188cm ważę 85kg. A ta waga do mierzenia tkanki tłuszczowej to jest po chuju. Pierdoli że mierzy opór. To czemu kulturyści z 5-10% tkanki tłuszczowej przed zawodami na takiej wadze wykazują 20 i więcej % tłuszczu? LOL Waga sobie przelicza bo podaje się suce wzrost, wagę sama mierzy i wychodzi wynik jaki wychodzi. Najlepsze pomiary daje fałdomierz.
nie lubie pajaca chuj mnie obchodzi dieta kurwa jeżeli chce o tym poczytać czy pooglądać to napewno nie na SADISTIC kurwa!!
virusotron, rudy na całe szczęście nie, 110kg przy 190cm też myślę że nie jest problemem. Więc źle ci się wydaje
O co chodzi w tym filmie bo nie mam głośników a widzę jakiegoś suchara, wagę i blondynkę. Porównują kto więcej schudł?
czorny88 napisał/a:
nie lubie pajaca chuj mnie obchodzi dieta kurwa jeżeli chce o tym poczytać czy pooglądać to napewno nie na SADISTIC kurwa!!
To na ch*j to oglądasz? e Co to w ogóle za jeb*na moda na hejtowanie wszystkiego co popadnie? No tak jak ktoś jest tłusty, siedzi tylko przed kompem i nic ze sobą nie robi to i mu się to może nie podobać. Ode mnie leci piwo za film bo wnoszą one cokolwiek do życia.
maxvolumePL to teraz redukcja na lato jak znalazł
Poza tym podsunąłeś mi coś. Na zimę najczęściej ludzie nabierają masę i sposobów jest tylko dwa.
1. Dieta idzie w kąt a Ty wpierdalasz wszystko jak leci, śmieci nie śmieci, i potem redukujesz 3 miechy co najmniej
2. Jesz więcej ale masz ułożoną dietę na masę. Redukujesz krócej, a efekt nawet lepszy bo się nie otłuścisz w takim stopniu. Tylko trzeba mieć więcej samozaparcia
Poza tym podsunąłeś mi coś. Na zimę najczęściej ludzie nabierają masę i sposobów jest tylko dwa.
1. Dieta idzie w kąt a Ty wpierdalasz wszystko jak leci, śmieci nie śmieci, i potem redukujesz 3 miechy co najmniej
2. Jesz więcej ale masz ułożoną dietę na masę. Redukujesz krócej, a efekt nawet lepszy bo się nie otłuścisz w takim stopniu. Tylko trzeba mieć więcej samozaparcia
virusotron napisał/a:
Kurwa weźcie mi tego pajaca...
Sam używam i polecam SFD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów