📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale ona ma wkurwiający głos, lałbym
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
ty powiesz do nich czarny to jesteś jebanym rasistą a jak oni cię nazwą białasem to masz się z tego cieszyć. Jebana poprawność polityczna w tych czasach
nie lubię murzynów
pierdole to, jetem polakiem, oni za szybka gadają, ni chuja
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
ten drugi rzekomy czarnuch ( jak sam siebie tak nazywa ) jakos malo czarny jest , pewnie juz sperma dobrze wymieszana zanim go zmontowali
Chłopaki lubią się naśmiewać sami ze swojej czarnej skóry i zachowań małpiszonów Piwko leci, bo to taki amerykański G.F. Darwin Trochę im do naszych jeszcze brakuje, ale i tak jest nieźle - najważniejsze, że mają dystans do siebie
Oni mają mistrzowskie skecze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów