📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Podnoszą mi ciśnienie takie filmiki
Wojna będzie kiedyś i nic innego nie widzę tylko szkoda że nie winni ucierpią
andyq napisał/a:
Dobry murzyn to mar .... Kurwa jak to przysłowie się kończyło?
...twy jak twój. Chyba tak to się kończyło
pyjo84 napisał/a:
tylko szkoda że nie winni ucierpią
robisz mind fucka przez ten błąd ortograficzny.
Fuck you nigroooooo
Rodzi się pytanie jak ten biały redneck trafił do jednej klatki wielkimi, silnymi murzynami?
niedlugo tak bedzie miec kyle rittenhouse w pierdlu xd mam nadzieje ze bedzie filmik w sieci jako przestroga
specjalnie go tam wjebali a jak bedzie z kylem rittenhousem tez do czarnuchow trafi do pierdla i tak samo go beda szkolic
a tak w ogole to ten z filmiku to bialy smiec, white trash, cracker, polack. pollock, polaczek, z czarnuchami sie zadawal zebow nie ma taki eminem albo j-rock z chlopakow z barakow, bialy murzyn, zwykly bialy smiec widac po mordzie murzynskiej jak wiekszosc polaczkow w stanach
V.A.L.A.K napisał/a:
Rodzi się pytanie jak ten biały redneck trafił do jednej klatki wielkimi, silnymi murzynami?
specjalnie go tam wjebali a jak bedzie z kylem rittenhousem tez do czarnuchow trafi do pierdla i tak samo go beda szkolic
a tak w ogole to ten z filmiku to bialy smiec, white trash, cracker, polack. pollock, polaczek, z czarnuchami sie zadawal zebow nie ma taki eminem albo j-rock z chlopakow z barakow, bialy murzyn, zwykly bialy smiec widac po mordzie murzynskiej jak wiekszosc polaczkow w stanach
Idealny przykład że tatuaże noszą ZAWSZE cioty społeczne menty cpuny lamusy itp ścierwo xD chcą być gangsta a potem jak ich lejesz liżą ci stopy ... bez gnata i bicków są niczym i tatuażami muszą ego sobie podnieść
pyjo84 napisał/a:
Na wojnie ZAWSZE cierpią niewinni
pyjo84 napisał/a:
Ona już jest, tylko spizdowany liberalnymi hasełkami świat przestał nazywać rzeczy po imieniu.
KebabRemover napisał/a:
polack. pollock, polaczek, z czarnuchami sie zadawal zebow nie ma taki eminem albo j-rock z chlopakow z barakow, bialy murzyn, zwykly bialy smiec widac po mordzie murzynskiej jak wiekszosc polaczkow w stanach
Swojego ojca na filmiku rozpoznałeś? Do tej pory masz żal że spierdolił do USA, bo nie chciał chować bękarta proboszcza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów