W stanie Para w północnej Brazylii, miejscowi indianie postanowili zablokować autostradę przebiegającą przez ich tereny oraz pobierać opłatę za przejazd w zależności od wielkości pojazdu, od ok. 50 do 300 złotych za pojazd
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brazylia, państwo prawa.
Cytat:
autostradę
Buahahahahahhahahhaha kurwa rly bro? hahahahah
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
No kurwa, a wy jakbyście zareagowali, gdyby ktoś postawił wam drogę przebiegającą przez środek waszego ogrodu, na którym żyły dziesiątki pokoleń waszych przodków?
A no tak, zapomniałem. Zaraz przyjdzie jakiś przygłup i napisze "hyhy a ja mieżkam w bloku"
A no tak, zapomniałem. Zaraz przyjdzie jakiś przygłup i napisze "hyhy a ja mieżkam w bloku"
raczej do sosnowca
raczej do sosnowca
wychodzi 0,06 zl/km. U nas za osobówkę kasują 0,16 zł/km.
ktoś mi powie czemu to nie jest rozbój ??? i huj z tego ze że dzikusy a skoro są tacy niepostępowi to na huj im pieniądze ????
um Podlasie nie jest dotknięte przez autostrady. Jedyna płatna blokada to chyba brama weselna ...
do zobaczenia na hardzie !!
Tacy cwani z tymi dzidami, a jak się trafi jakiś furiat da Silva z automatem to będą spierdalać w podskokach. Rozjechać czołgami, zniszczyć ogniem dział
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Te dzikusy i tak są po stokroć mniej dzikie niż to dzikie ścierwo zamieszkujące brazylijskie miasta.
Te indianery są mniej dzikie i pazerne, niż żydostwo zamieszkujące polskie ziemie i drenujące nasz kapitał!
tomeekcz napisał/a:
um Podlasie nie jest dotknięte przez autostrady. Jedyna płatna blokada to chyba brama weselna ...
nie stać cię na nią
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów