Srorry za jakość nie stać mnei na smartfona
Srorry za jakość nie stać mnei na smartfona
Żeby inni nie musieli szukać: forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1114317
Ciekawe czy kierowca tam się pokaże.
Bedzie udałał ze to nie on jechał
No ale czego się spodziewać, w końcu to kierownik Skody.
Z 5km korka robi się 10km korka.
A mnie bardziej wkurwiają debile, którzy ciągną na autostradach do samego końca i wtedy żebrzą o wpuszczenie na prawy pas.
Bo tylko im się kurwa śpieszy.
Problemu by nie było gdyby ludzie ładnie jechali na zakładkę...
Zanieś filmik na policje, a tam już się chłopaki do niego odezwą
o to sie nie martw
A mnie bardziej wkurwiają debile, którzy ciągną na autostradach do samego końca i wtedy żebrzą o wpuszczenie na prawy pas.
Bo tylko im się kurwa śpieszy.
Tu własnie chodzi o to że lewy pas ma jechać szybciej od prawego, ma ciągnąć do końca i tam mają być wpuszczani przez tych z prawego na zakładkę czyli raz lewy raz prawy.
Widać jeździsz całe życie tylko tą trasą. Przejedź się za odrę, zobacz jak tam się jeździ na zakładkę. Tam potrafią z czterech pasów wbijać się na zakładkę przy zwężeniu do jednego. Jakby jeździli Twoim tokiem myślenia 3 pasy były by wolne a prawy zajęty z korkiem na 20 km.
Mamy Ci teraz tłumaczyć? Poczytaj wyżej. Dokładam swoje - wpierdol powinien wtedy dostać, jak każdy skończony debil tak jeżdżący, a nie zostać gwiazdą internetu. Kiedy pierwszy filmik z solidnym prostym z podobnej sytuacji? Postawię wielkie piwo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów