Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Błoto pośniegowe
paolo001 • 2014-01-28, 22:49
"Jak przyjdzie wiosna to z ulic zginie to gówno w końcu"- powiedział jeden ze znajomych.

A co mają powiedzieć w Paryżu. Tam o każdej porze roku gówno jest na ulicach i jeszcze okrada ludzi...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowynick 2014-01-29, 9:40
kara za 1939. Nie żałujmy ich
Zgłoś
p................a 2014-01-29, 12:17
@UP
Co jeśli brudasy przejmą kraje, francję, niemcy itd to myślisz że co, rzucą się na nas. Tylko wtedy będą mieli dostęp do czołgów, BWP, myśliwców i nie będzie już tak łatwo. Żabojady i szwaby i reszta powinna wojny domowe zrobić i wyrżnąć to ciapate towarzystwo i nastał by pokój.
Zgłoś
P................i 2014-01-29, 13:58 5
@up
zesrają się, a nie rzucą co innego zachodnioeuropejskie pizdy, a co innego słowianie
Zgłoś
myfault 2014-01-29, 14:36
co po niektórzy tutaj to mają troche zaburzony obraz rzeczywistości - "słowiańscy wojownicy". W '39 Naczelny "Wódz" i reszta góry też tak myśleli - armia polska milion wojska, rozgromimy Niemców i ich papierowe czołgi a jak przyszło co do czego to po 2 tygodniach cała armia była już praktycznie w rozsypce
Zgłoś
yasuu 2014-01-29, 14:42
ale za to wyjdą psie gówna
Zgłoś
Student_z_Tomaszowa 2014-01-29, 14:54 4
@myfault, po pierwsze nie milion tylko 500 tys. Po drugie nie 2 tygodnie, tylko miesiąc, po trzecie jak wiesz walczyliśmy na 2 fronty, po czwarte to byli Niemcy a nie ciapacka swołocz. Niemcy byli zdyscyplinowani i inteligentni. Ciapate to zwierzęta, będzie to raczej wyglądało jak chmara zombie w World War Z.
Zgłoś
P................i 2014-01-29, 16:02
myfault napisał/a:

co po niektórzy tutaj to mają troche zaburzony obraz rzeczywistości - "słowiańscy wojownicy". W '39 Naczelny "Wódz" i reszta góry też tak myśleli - armia polska milion wojska, rozgromimy Niemców i ich papierowe czołgi a jak przyszło co do czego to po 2 tygodniach cała armia była już praktycznie w rozsypce

A o garstce żołnierzy broniących westerplatte to kolega nie słyszał? Polak potrafi jak mu się zachcę, lub musi
Zgłoś
Warpgate 2014-01-29, 16:42
absolutnie nie mam nic do czarnuchów, ale szkoda, że od srogiego zimna nie ginie przynajmniej część ich populacji ..tak jak ma to miejsce z innym robactwem
Zgłoś
SzalonePalce 2014-01-29, 16:54
Piwko za żarcik bo po tytule spodziewałem się jakiegoś filmiku z rosji
Zgłoś
globuss2 2014-01-29, 18:57
z pedałami w rurkach to długo będziemy walczyć
Zgłoś
myfault 2014-01-31, 14:02
Student_z_Tomaszowa,
nie odnosiłem się do stanu rzeczywistego, a do propagandy II RP oraz tego co sądziła o całej sprawie polska generalicja (po więcej faktów odsyłam do książki Zychowicza Pakt Ribbentrop-Beck, fajnie jest to tam opisane). Wiem również że ostatni polski oddział poddał się bodajże 5 października, jednak nie mówię o całkowitym zniszczeniu armii, ale o ogólnej klęsce na poziomie strategicznym. Popatrzmy na kalendarium wydarzeń:
12 wrzesień - niemieckie jednostki szybkie docierają pod Lwów
14 wrzesień - zamknięto pierścień okrążenia wokół stolicy
16 wrzesień - skończono wywożenie rezerw złota na Rumunię
17 wrzesień - Rząd RP wraz z prezydentem Mościckim oraz Naczelnym Wodzem Rydzem-Śmigłym przekraczają granice Rumunii
Czyli w momencie w którym wg ciebie otwarto "drugi front" - sam polski rząd już zdążył uciec z kraju.
Co do owego drugiego frontu
- ZSRR i II RP nie znalazły się w stanie wojny
- treść dyrektywy ogólnej marszałka Rydza Śmigłego

"Nakazuję: z powodu sytuacji wytworzonej marszem wojsk bolszewickich na teren Polski wycofanie oddziałów i sprzętu na Rumunię względnie Węgry. Z bolszewikami nie walczyć, chyba w razie natarcia z ich strony lub próby rozbrojenia oddziałów. Zadanie Warszawy i miast, które miały się bronić przed Niemcami – bez zmian. Miasta do których podejdą bolszewicy, powinny z nimi pertraktować w sprawie wyjścia garnizonów do Węgier lub Rumunii"

Pącki,
Nie odejmuje bohaterstwa żołnierzom walczącym pod Westerplatte, na Helu, nad Bzurą czy pod Wizną, stwierdzam tylko że ich heroizm nie miał niestety najmniejszego wpływu na wynik kampanii wrześniowej.
Nie jestem komunistą, nie żywię nienawiści do narodu polskiego stwierdzam tylko suche obiektywne fakty. Beck oraz generalicja wplątali nas w wojnę z Niemcami do której absolutnie nie bylismy przygotowani i jako pierwsi wystawilismy się na cios Wehrmachtu. Przez ich głupotę ginęli polscy żołnierze, podczas gdy cała "góra" spierdoliła do Rumuniii a stamtąd na Zachód (tak niestety wygląda każda wojna, młodzi i głupi/zmanipulowani mordują się w imię interesów garstki). Ogólnie polecam wyżej wspomnianą przeze mnie książke, daje wiele do myślenia co do naszej historii.

aha - ogólny przekaz mojego poprzedniego posta w skrócie - nigdy nie lekceważ swojego przeciwnika
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem