Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

synmackazklanu napisał/a:
daj ktoś link do pełnej wersji, wiem że macie
![]()
Masz fragment

Szampan920 napisał/a:
Chciałbym mieć takiego!!
Po co? Takim to mógłbyś słonice walić, bo żadnej kobiecie by nie wszedł

PS: Polecam wszystkim grę The Troma Project. Sama gra jest taka sobie, ale filmiki i materiały dodatkowe rozjebują system

@BongMan
Widzę teraz jakie masz poczucie humoru... (chodzi o grę)
Widzę teraz jakie masz poczucie humoru... (chodzi o grę)

Troma to jest kultowa wytwórnia filmowa kręcąca takie zajebyste crapy.
Same tytuły dają radę ,np: Serfujący naziści muszą umrzeć , Barbarzyńska nimfomanka w piekle dinozaurów ,Zabójczy kondom.Polecam do oglądania i pośmiania przy browarze.
Same tytuły dają radę ,np: Serfujący naziści muszą umrzeć , Barbarzyńska nimfomanka w piekle dinozaurów ,Zabójczy kondom.Polecam do oglądania i pośmiania przy browarze.

synmackazklanu napisał/a:
daj ktoś link do pełnej wersji, wiem że macie
![]()
A proszę ja Ciebie bardzo
watch?v=QI3a_Gc9ddo
A żeby się moderatorzy nie przyczepili
Każdy wie gdzie to wpisać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie