📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie rozkurwił sie? Chujowy filmik.
BMWswap pewnie dojdzie oglądając ten filmik.
Jedzie, wyprzedza, jedzie, wyprzedza......wręcz zajekurwabiście!!!...... I to jeszcze przez 8 minut...
I takim idiotom powinni odbierac prawo jazdy chu ze sie sam rozzj.. ale innum zrobi krzywde
większość akcji nie jest hardkorowa, normalne wyprzedzanie samochodem który jedzie a nie się toczy. podobny efekt można uzyskać każdym 200++ konnym samochodem.
Najśmieszniejszy fragment jak koleś jara się wyprzedzając jakieś audi. Chłop może i ma silmik 2.7 w nim, ale jedzie normalnie, a ten podnieca się jakby to był jakiś wyścig. Przez takich właśnie ludzi bmw ma opinie jaką ma.
nie rajcuje mnie jazda po podwójnych ciągłych, za to doszedłem jak zobaczyłem clio na wstecznym jadące do przodu
Kompletnie nie rozumiem czym się autor tego filmiku jara?!
Swoim pustostanem w miejscu gdzie przeciętny człowiek mózg nosi??
Wali mnie, że przekracza dopuszczalne prędkości ale jak widzę gościa wyprzedzającego na zakręcie i na wzniesieniu to mnie trzęsie.
Pomijając kwestię stwarzania niebezpieczeństwa dla innych użytkowników drogi.
Zastanawia sens takiej jazdy.
Zrobiłem kiedyś z kolegą test na trasie Warszawa - Poznań.
Wracaliśmy ze szkolenia, jednakowymi samochodami firmowymi (żadne wyścigówki standardowe 115KM w benzynie) postanowiliśmy porównać czas przejazdu, ja jechałem zgodnie z przepisami, on zaś ile fabryka dała.
Ludzie on przyjechał do Poznania 20 minut przede mną.
Pytanie, czy 20 minut jest warte ryzykowania życia?
Swoim pustostanem w miejscu gdzie przeciętny człowiek mózg nosi??
Wali mnie, że przekracza dopuszczalne prędkości ale jak widzę gościa wyprzedzającego na zakręcie i na wzniesieniu to mnie trzęsie.
Pomijając kwestię stwarzania niebezpieczeństwa dla innych użytkowników drogi.
Zastanawia sens takiej jazdy.
Zrobiłem kiedyś z kolegą test na trasie Warszawa - Poznań.
Wracaliśmy ze szkolenia, jednakowymi samochodami firmowymi (żadne wyścigówki standardowe 115KM w benzynie) postanowiliśmy porównać czas przejazdu, ja jechałem zgodnie z przepisami, on zaś ile fabryka dała.
Ludzie on przyjechał do Poznania 20 minut przede mną.
Pytanie, czy 20 minut jest warte ryzykowania życia?
Jedno mnie cieszy , że za niedługo będiemy widzieć kolor tej Bumy na hardzie Stawiam czarny
fun88 napisał/a:
A potem na allegro - sprowadzony, bezwypadkowy, używany przez kobietę.Jedno mnie cieszy , że za niedługo będiemy widzieć kolor tej Bumy na hardzie Stawiam czarny
Idiota, krótko i na temat.
Uwielbiam takich idiotów we wstecznym lusterku, w terenie zabudowanym, kiedy nie ma jak wyprzedzić....Uwielbiam wtedy przestrzegać przepisów...
Uwielbiam takich idiotów we wstecznym lusterku, w terenie zabudowanym, kiedy nie ma jak wyprzedzić....Uwielbiam wtedy przestrzegać przepisów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów