📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kobiety kochają takich twardzieli i zimnych skurwysynów. Założę się o każde pieniądze że już wieczorem się pogodzili (pewnie nawet ona go przepraszała) i laska była zrobiona, a tymczasem miliony ciepłych, wrażliwych romantyków musi walić pod materiały z harda bo kobiety traktują ich jak powietrze.
A ten z tyłu co? migreny dostał?
@bloodwar
to sa baby tego nie zrozumiesz
to sa baby tego nie zrozumiesz
no i to się nazywa miłość, bez zbędnego pierdolenia
To nie jest baba tylko koleś, w dzisiejszych czasach łatwo pomylic niestety faceta od kobiety
pedał w czerwonych rurkach dostał w ryj!
@bloodwar Wszystko jest na kanwie Tramwaju zwanego pożądaniem. Po prostu poza Marlona Brando tak się jakoś wbiła w kulturę.
bloodwar napisał/a:
Kobiety kochają takich twardzieli i zimnych skurwysynów. Założę się o każde pieniądze że już wieczorem się pogodzili (pewnie nawet ona go przepraszała) i laska była zrobiona, a tymczasem miliony ciepłych, wrażliwych romantyków musi walić pod materiały z harda bo kobiety traktują ich jak powietrze.
Ale ty jesteś pojebany! Po pierwsze to kobiety szukają u mężczyzn BEZPIECZEŃSTWA pod wieloma pojęciami tego słowa, w tym też fizycznego, które dla kobiety ma oznaczać, że idąc np. ulicą taki maczo nie da jej obrażać, pobić, okraść bądź skrzywdzić w jakikolwiek sposób. ŻADNEJ kobiety nie jara jak ją facet napierdala ile wlezie, "bo zupa za słona".
Puknij się w pustą makówkę i nie wypowiadaj więcej na temat kobiet, bo gówno o nich wiesz, jak widać :/
[UP] W jakiej Ty utopii żyjesz ? Chętnie się przeprowadzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów