Niektórzy ludzie nie jedza boczku z powodów religijnych. Ja nie będę próbował religii ze względów boczek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boczkek to taki piesek nie?
Ja nie próbuję religii, bo mam mózg i potrafię go używać. Toteż nie potrzebuję kogoś, kto będzie to robił za mnie i niekoniecznie mając na uwadze moje dobro i korzyści.
@up
Taa, a po śmierci sprzedasz suchara św. Piotrowi, żeby Cie na bramce przepuścił..
Taa, a po śmierci sprzedasz suchara św. Piotrowi, żeby Cie na bramce przepuścił..
Taa, 99% wierzących złamało większość przykazań i popełniło chyba wszystkie grzechy główne, więc i tak jesteście w dupie. Ten 1% to święci i błogosławieni.
Bongi wiesz to bo byłeś księdzem prawda ?
Wiem to bo mam mózg. Jeśli wiek jaki podałeś jest prawdziwy, to nawet nie mam o czym z tobą gadać. Powinien ci to nauczyciel w szkole wytłumaczyć. Wyciąganie wniosków na podstawie posiadanych informacji. Nie uczą tego w szkołach?
Tak wam się spieszy z dodawaniem tych tandetnych tematów, że nawet ich nie przeczytacie przed wysłaniem...
Dla jasności : "...ze względu na boczek."
Dla jasności : "...ze względu na boczek."
Religia została wymyślona przez ateistów, by kontrolować innych (głupszych). To ateiści rządzą watykanem i innymi kalifatami. Ateiści walczą z ateistami. To tak jak z pedałami. Najbardziej przeciw są właśnie kryptopedzie żyjący w związkach z kobietami, pukając je od dziecka do dziecka bo to po bożemu. Kto normalny uprawia seks tylko w celu prokreacji?
@BongMan, są przykazania, których musi/powinien przestrzegać każdy wierzący. Jednak niemożliwym jest życie bez grzechu, w końcu nawet najgorliwiej wierzący osobnik któreś złamie. Co wtedy?
Otóż istnieje backdoor w postaci spowiedzi. Tu wszystko jest porządnie przemyślane : )
Otóż istnieje backdoor w postaci spowiedzi. Tu wszystko jest porządnie przemyślane : )
@BongMan
Jestemy tylko ludzmi nie świętymi wiec popełniamy błędy i kusi nas wiele ale chodzi o to aby mieć na uwadze i jedno i drugie. Religia zła nie jest sama w sobie żadna!!!
Jestemy tylko ludzmi nie świętymi wiec popełniamy błędy i kusi nas wiele ale chodzi o to aby mieć na uwadze i jedno i drugie. Religia zła nie jest sama w sobie żadna!!!
@BongMan, jak przeczytałem post to sprawdziłem od razu czy aby nie Bongmanowski, ale nie. Za to bongmanowskiej obecności w komentarzach byłem już pewien.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów