Jak to określił ktoś na YT: "Polska istnieje dzięki wierze Katolickiej i temu że ją przyjęła. Polska bez Chrześcijaństwa by nie istniała natomiast Chrześcijaństwo bez Polski juz tak." - gdyby nie chrzest, niemcy dawno by nas zajebali.
Jak to określił ktoś na YT: "Polska istnieje dzięki wierze Katolickiej i temu że ją przyjęła. Polska bez Chrześcijaństwa by nie istniała natomiast Chrześcijaństwo bez Polski juz tak." - gdyby nie chrzest, niemcy dawno by nas zajebali.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co kurwa miny robisz? szwabem bys byl i tyle
@DomenicRS
to predzej nasza najwieksza tolerancja religijna rozjebala nam kraj i gospodarke, bo pozwolilismmy zydom zrobic sobie z naszej polityki pole do biznesow. a piastowie tez byli wierzacy. i Polska piastow tez byla chrzescijanska
I potem ten zasrany katolicyzm instalowany na siłę przez jezuitów, od czasów dysnastii Wazów, walnie się przyłożył do rozjebania kraju, który cechowała największa tolerancja religijna w tamtych czasach.
Tolerancję to właśnie Wazowie roznieśli, polscy ze swoim fanatyzmem, a szwedzcy z grabieniem wszystkiego co było pokryte złotem lub miało jakąś wartość.
co kurwa miny robisz? szwabem bys byl i tyle
@DomenicRS
to predzej nasza najwieksza tolerancja religijna rozjebala nam kraj i gospodarke, bo pozwolilismmy zydom zrobic sobie z naszej polityki pole do biznesow. a piastowie tez byli wierzacy. i Polska piastow tez byla chrzescijanska
Jak ci nie wstyd? Nie bronię nikomu wierzyć i szanuję to, ale tym podpisem plujesz w twarz słowiańskim przodkom, którzy z bólem serca przyjęli, że muszą porzucić swoje wierzenia i zacząć wierzyć w bożka z odległego pustynnego kraju, o którym nie słyszeli. Oczywiście nie dali sobie tak wepchnąć tego. Słyszałeś o reakcji pogańskiej? Słyszałeś o mordach, o stosach, niszczeniu słowiańskiej kultury i zwyczaju, przerabianiu ich na chrześcijańskie, burzeniu świątyń i w ich miejsce stawianiu własnych, deptaniu dobrego imienia słowian nazywając ich niepiśmiennymi barbarzyńcami (według najnowszych badań posiadali własne pismo i byli bardziej zaawansowani niż próbuje to wmówić katolicki okupant od setek lat)? Słowiańscy poganie nigdy nie mordowali w imię religii, nie narzucali jej nikomu, nie została stworzona dla pieniędzy. Wolałbym żyć według słowiańskich zasad gościnności, szacunku dla natury i życzliwości, niż w wedle smutnej jak pizda, nienawistnej, dwulicowej religii na pokaz (którą ludzie tacy jak ty kultywują z przyzwyczajenia, tylko dlatego, że została ona kiedyś narzucona siłą twoim praojcom) to na pewno nasz kraj wyglądałby lepiej. Takie jest moje zdanie.
Dodam przy okazji, coś miłego dla ucha apropos:
Jest też metalic:
Nigdy nie czytałem tak głupiego opisu... pojebało Cię, dziecko?!
8 lat starszy i od dzieci wyzywa... Mądrość ponoć z wiekiem przychodzi - nie u Ciebie jak widać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów