18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Bójka kacapów
RobDeMay • 2024-10-14, 11:25
Wygląda na to, że dostali wpierdol za przejście przez środek grupki nie omijając ich. Chyba, że ktoś zna kacapski to zapraszam do tłumaczenia

Zmieniono 1 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wojtekpwse 2024-10-15, 9:44
eliveruss napisał/a:

się doświadczony wojownik kurwa znalazł, to ty pieprzysz jakieś mądrości.
Nigdzie nie napisałem, że tak nie jest, napisałem po prostu, że to frajerstwo i kurestwo. Chcesz się napierdalać, to powiedz to wprost albo chociaż odepchnij gościa na początku, a nie kurwa pokazujesz mu coś za nim, a potem walisz pizdę z partyzanta.
Tu nie dość, że ci dwaj goście nic nie zrobili, bo po prostu przeszli i nie wiedzieli, o chuj gościowi chodzi, bo ubzdurał sobie, że szturchnął któryś z nich laskę, to jeszcze mówi spokojnym głosem "brat, brat", coś tam jeszcze spokojnie mówi i nagle wali strzała w pysk. Typowo tchórzowskie i frajerskie zachowanie.
Drugi typ też zajebisty, od tyłu przewraca drugiego gościa i wali go z buta w pysk, gdy ten już leży.
Takie pizdy, co walą za krzywe spojrzenie czują się mocne, dopóki nie trafią pierwszy raz na kogoś ogarniętego, potem się przerzucają na starsze babcie, bo po tych z daleka już widać, że bić się raczej nie umieją.

Pizde to masz na czole. Nawet nie czytam tych wysrywów. Pozdro
Zgłoś
eliveruss 2024-10-15, 10:13
wojtekpwse napisał/a:

Pizde to masz na czole. Nawet nie czytam tych wysrywów. Pozdro

No to fajnie nie przeczytałeś, skoro dokopałeś się do przedostatniej linijki.

Pet jesteś i tyle, nazbieraj internetu na zapas do wiadra i wracaj do piwnicy
Zgłoś
arnold_zboczek91 2024-10-15, 13:57
W Polsce co prawda nie biją, ale nieraz zdarzyło mi się, że ktoś schodzi i idzie na kolizję ze mną, albo stoją całym chodnikiem i za nic jeden się nie ruszy.
Ludzie w ogóle nie potrafią chodzić, czy to na chodniku czy w sklepach. Przydałaby się jakaś akcja edukacyjna informująca, że w tej części Europy obowiązuje również NIE tylko auta ale i ludzi ruch prawostronny.
"Mój chodnik, moja krzywa płyta w tym chodniku i dziura też, moje wszystko a ty się podporządkuj bo jestem kimś" xD Mentalność zbuntowanego chłopa folwarcznego tkwi w Polakach nadal, nawet po 130 latach.
Zgłoś
batiz 2024-10-15, 15:40
wróciłbym tam z bejsbolem wyrównać rachunki
Zgłoś
smc 2024-10-17, 0:36
W Polsce nikt już się nie potrafi bić.

Ciężko tu wyłapać wpierdol. Nawet na zaczepki ludzie nie reagują prawidłowo.
Zgłoś
Kurt1522 2024-10-17, 22:14
Temu pedałowo chodziło o to, że dziewczyna w czarnym ubraniu musiała usunąć się z drogi.
Zgłoś
Remeczeq 2024-10-21, 14:55
Jakby pod koniec wyjął broń i rozjebał tych dwoch cweli to byłby dzień idealnie rozpoczęty.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem