📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jedna z lepszych akcji jakie w życiu widziałem ! Pierwsza klasa ! Piwo to obowiązek !
Kurwa autorze tematu - slepy jestes?? Jaka bojka?
Ziomal, ktory jest katowany wczesniej wyciagnal giwere i kogos w sklepie/lokalu zastrzelil. Dlatego koles w rozowej koszulce zaczekal na dogodny moment i zlapal chujka, jednoczesnie przytrzymujac bron. No chyba, ze jakos zle kurwa patrze :/
Ziomal, ktory jest katowany wczesniej wyciagnal giwere i kogos w sklepie/lokalu zastrzelil. Dlatego koles w rozowej koszulce zaczekal na dogodny moment i zlapal chujka, jednoczesnie przytrzymujac bron. No chyba, ze jakos zle kurwa patrze :/
podwójne zabójstwo nawet chyba
Powinno być karane jak morderstwo z premedytacja. Przywalić do nokautu to jedno.
Wbijanie nosa i szczęki w czaszkę to morderstwo.
Ale poniosło chłopaków
polakwrocek napisał/a:
Powinno być karane jak morderstwo z premedytacja. Przywalić do nokautu to jedno.
Tak jest. Pobicie ze skutkiem śmiertelnym to jak dasz komuś w mordę, a ten przypadkiem np. uderzy głową o krawężnik (art. 158 § 3 kk). Uderzanie butelkami, kamieniami, czy krzesłem nieprzytomnego to zabójstwo - przypisanie premedytacji jest tu opcjonalne, ale w przypadku właśnie bicia nieprzytomnego myślę, że nie budzi wątpliwości.
To chyba nawet potrójne załąskotanie.
Pierwszy od strzałów, leży w prawym dolnym rogu. Drugi ten, co strzelał, leży za autem i trzeci co nie zdążył tym autem spierdolić. Akcja pełna akcji, aż majty furkoczą
Pierwszy od strzałów, leży w prawym dolnym rogu. Drugi ten, co strzelał, leży za autem i trzeci co nie zdążył tym autem spierdolić. Akcja pełna akcji, aż majty furkoczą
Wartka akcja. Szybko przybywa trupów. Piwo jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów