18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jakiś czas temu zgłosiłem pewną pedalską stronę na facebooku o nazwie "nie ocenia się człowieka po orientacji". Oto wynik:

Czyli jednak opłaca się zgłaszać takie strony.
Tak wiem, jestem dzielnym wojownikiem o czystość internetu... A teraz powinienem wracać do lekcji...
Zgłoś
R................y 2014-01-29, 14:55 24
I bardzo dobrze, jaranie się propagowaniem pedalstwa to pedalstwo a pedały to cioty i chuj
Zgłoś
johnnybgoode 2014-01-29, 14:58 128
Skoro tak świetnie Ci idzie walka z pierdołami, rozpocznij walkę z rządem; Buk, honor, ojczyzna

Zgłoś
zyzio966 2014-01-29, 15:27 10
@johnnybgoode Nie kurwa, zgłosiłem tylko pedałów jako szkodliwych... A z anonymous nie utożsamiam się kurwa wcale. Choć gif śmieszny w chuj.
Zgłoś
Smutas 2014-01-29, 15:41 19
Jak oni donoszą i są zamykane normalne strony to krzyk, że cenzura, że ograniczanie wolności... Ale jak ty stosujesz ich donosicielskie metody, to masz robić za bohatera? Niczym się od tych pedałów nie różnisz.
Zgłoś
Suka_Blyat 2014-01-29, 15:48 2
Po więcej tego typu stronek do zgłaszania zapraszam na facebook.com/wieksze.sprzatanie
Zgłoś
o................n 2014-01-29, 15:49 21

Smutas, opowiedz nam proszę jak to było za stanu wojennego? Osoba z takim wiekiem jak ty widziała wieele. Jak było na wojnie? Nie cierpiałeś głodu? A jak wspominasz Związek? Jakiego pierwszego sekretarza PRL najbardziej szanujesz? Opowiadaj!

Co do stron internetowych to bym usunął to nowosko-hitlerowskie gówno, które pod płaszczykiem "walki" z systemem, który nie istnieje od 25lat wrzuca nacjonalistyczne treści:
facebook.com/precz.z.komuna?fref=ts
Zgłoś
truskawkowabuba 2014-01-29, 16:21 2
Smutas napisał/a:

Jak oni donoszą i są zamykane normalne strony to krzyk, że cenzura, że ograniczanie wolności... Ale jak ty stosujesz ich donosicielskie metody, to masz robić za bohatera? Niczym się od tych pedałów nie różnisz.

jak cię tak czytam, to mam coraz większe wrażenie, że to ty jesteś tym Smutasem co wszystkich wkurwiał w komentarzach na jafudzie swoim gderaniem i wiecznym narzekaniem .

brak myśli wiodącej.
Zgłoś
Maxfarenthide 2014-01-29, 16:28 1
Proponuję też zgłaszać kolejną lewacką stronę:
facebook.com/pages/Jeba%C4%87-Polsk%C4%99/209487992407709?ref=ts&fref=ts
Zgłoś
AmorPatriae 2014-01-29, 16:48 13
johnnybgoode, Bóg, Honor, Ojczyzna jak już ty śmieciu paskudny.
Zgłoś
LucaBrasi 2014-01-29, 16:57 1
Halo. Policja? Proszę przyjechać na facebooka

PS. nie ocenia się człowieka po orientacji
Zgłoś
pemb 2014-01-29, 17:02 6
"johnnybgoode, Bóg, Honor, Ojczyzna jak już ty śmieciu paskudny. "
Uważaj, bo Ci żyłka pęknie. Buk z Tobą.
Zgłoś
Gharotief 2014-01-29, 17:05
Nietolerancyjni ludzie tutaj widze są, zapisuje wszystko. Tak na później.

PS. Dobrze, że wy umrzecie, ale tolerancyjnosc i odmiennosc beda zyly zawsze. Pozdro od kumatego.
Zgłoś
danio1991me 2014-01-29, 17:11 1
@Gharotief
odmienność ? pojebało do reszty,,, można sobie być pedałem, chuj komu do tego, pedały mogą się jebać w dupe aż się zarypią na śmierć, tylko niech sobie to robią w domu po cichu i się z tym nie afiszują... jak tak będziemy popuszczać takim sytuacja to ta "odmienność" będzie chciała dzieci adoptować. tolerancja też ma swoje granice

tak,jestem homofobem i chuj Wam do tego

Dupa jest od srania - zakaz pedałowania !
Zgłoś
Gharotief 2014-01-29, 17:15 3
Nie sadzilem, ze spotkam katola i ksenofoba z rocznika '91, to smutne...

Nie pdały, tylko geje. Doedukuj sie.

I nie afiszuj mi sie w kraju z katolstwem i nie kradnij katolstwem pieniedzy z budzetu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów