📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
@centurion aż byłem na tym jego fb, pojechałem inteligentnie i bez kurw. Czekam na pozew, i zaśmieję się. No ja pierdolę, naprawdę, gdybym ja był takim gówniarzem z hajsem, to miałbym wyjebane na takie stronki jak sadistic.pl. Nie umniejszając waszego wkładu, jest kawał dobrej roboty. Ale z takim hajsem ponoć, pierdoliłbym jakieś internetowe serwisy. Tak? To podstawiony bieber i tyle. A za chuj nie mam pojęcia, skąd ta 'klinika' taka sławna, w jakimś bloku. To własnie reklama. Stop, olać, kasować tematy z tym 'inteligentem', samo umrze, tak?
grzechu5444 napisał/a:
Dostaniecie 15 lat sztumu.
Pozdrawiam prokurator dziura w dupie.
Sztum w sam raz dla mocnych sadoli
niech brnie w tym, że dorobił się kliniki na hodowaniu świerszczy... poza tym gówna się nie rusza bo 2x gorzej jebie, miejcie na niego wyjebane prędzej czy później zgaśnie jak pet.
Kilkaset tysięcy złotyCH się mówi, widać że w liceum go nie nauczyli. Albo i w podstawówce.
650 tysięcy sadoli? Przyznać się, kto jeszcze ma multikonta?
650 tysięcy sadoli? Przyznać się, kto jeszcze ma multikonta?
Ej -.- ten 'zzali' co dodał ten temat na sadistica o który się czepia 'milioner' jest jakiś podejrzany. Nie jest to czasem podpucha żeby większego rozgłosu narobić? Jeden temat tylko, zero komentarzy, konto utworzone wczoraj. Nie zdziwiłbym się jakby to był nasz 'celebryta' -.- I adnotacja od jego matki też zajebista. Kobita chyba lekcje polskiego omijała szerokim łukiem.
hahahaha co to jest kurwa WHITETIME ? wyciag z fiuta czy sperma słonia ?
on jest bardziej głupi czy pojebany??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów