@freaky tak gay. No i co z tego. Chyba, że nie masz jakiś mądrych kontrargumentów do tego co napisałem to na tym można skończyć naszą rozmowe.
@poligon6 duża cześć osób homoseksualnych odcina się od takich zachowań na paradach. Wszedzie trafiają sie dziwne osoby, nawet u hetero np.
* walenie konia w miejscach publicznych: było tu dużo takich filmików. W polsce też to sie zdarza. W wwa w 171 jakiś tydzien temu dziadek walił gapiąc sie na dziewczyne
*wkładanie rąk pod majtki swoim partnerą/ką w miejscach publicznych
*nie widziałeś nigdy na sadolu biegających nago osób?
* a co powiesz na promowanie faszyzmu przez jednostki na różnych legalnych marszach?
W jaki sposób z tym walczysz? Na to częściej dzieci patrzą, niż na parady równości.
Kto sie wróblem urodził... Dlaczego nie walczysz z adopcją dzieci przez osoby bezpłodne? Urodziły sie bezpłodne wiec niech nie mają nigdy dzieci. Wiele innych argumentów można podać. Napisałeś jakieś przysłowie, tylko dlatego bo nie masz żadnych logicznyvh argumwntów w swoim ciemnym łbie. Nie tylko w rozmowie ze mną.
@~Velture wow. Zaskoczyłeś mnie poprawnym polskim. Serio sam to pisałeś?
To czemu tak sie wydurniasz przy wstawianiu postów? :/ Wracając do tematu:
Naturalne i zgodne z prawami bozi jest tylko orientacja heteroseksualna? A co powiesz na homoseksualizm wśród innych gatunków zwierząt? Poczytaj sobie.
Wśród zwierząt też są homosie i ich populacja nie umiera i jakoś nie walcząmiedzy sobą z tego powodu i orientacji. Czyli jesteście głupsi, niż zwykłe zwierzęta? Przykro.
Jakoś jestem gejem i nie interesują mnie te parady, wiec jestes kryptogejem i z zazdroscia2ogladasz te parady? Każdy jest inny i pora to zrozumieć.