artuooo1 napisał/a:
@poligon6 Ból dupy to ty masz. Czy spotkałeś się w Polsce z tak ubranymi osobami (jak w linku który podałeś) na paradach albo w miejscach publicznych? Nie? To odpier**l się od tego co ktoś robi w łóżku z drugą osobą, psami lub kotami (tu aluzja do 2 polityków).
@~Velture Wracaj na swoja Ukrainę, Rosję czy inne zadupie z którego tutaj przyjechałeś (sorry za brak "tolerancji", ale w PL i tak jest dużo patologii bez ciebie). Jeżeli sądzisz, że tu w Polsce tolerancja jest na normalnym poziomie, bo nie zamykają w więzieniach tak jak w Rosji to gratuluje. Tolerancja i równość będzie wtedy, gdy pary jednopłciowe będą traktowane na równi wobec prawa i innych osób (hetero). Gdy będą mogły wspólnie się rozliczać, gdy będą mogły po sobie dziedziczyć spadek (np. mieszkania), gdy będą mieli prawo do uzyskania informacji o stanie zdrowia swojego partnera w szpitalu, gdy będą mogli normalnie potrzymać się za ręce lub się pocałować na ulicy, bez wcześniejszego sprawdzania czy nie ma gdzieś w pobliżu patologii, tak jak to robią hetero ( którzy nierzadko ręce do dupy sobie wkładają na środku ulicy i języki do gardła). Tak, gdy hetero się całują i trzymają za ręce nikomu to nie przeszkadza, nie muszą się ukrywać, uciekać przed inną patologią, ani wysłuchiwać komentarzy na ten temat. I na koniec równość będzie, gdy policja i politycy zaczną na poważnie traktować i ścigać sprawy związane z atakami na tle orientacji seksualnej.
Z całego serca wam życzę dzieci homoseksualnych.
Oho. Aż tak zapiekło?
Pytanie na szybko: Kto u ciebie jest aktywny a kto pasywny? Ty czy twój chłopak?
Bo po tonie twojego oburzenia przychylam się do tego, że jesteś pasywny.
Ciągle mylisz tolerancję z akceptacją. Nie będzie mi 1% dyktował co i jak mam robić.
"Tak, gdy hetero się całują i trzymają za ręce nikomu to nie przeszkadza"
Bo to jest typie normalna sprawa. Tak nas stworzyła natura. Facet+baba.
Wyobraź sobie świat bez normalnych ludzi. Sami pederaści. I to nie obecny świat aby ci nie ułatwiać tylko tak max początek XIX wieku.
Wyobraziłeś już sobie? Ok.
No i teraz cała populacja to homosie. Ile czasu zajmie aż wyginie ludzki gatunek?
No bo płodzić się ciężko a tylko ruchanko zostaje i nie ma invitro. Sorry Batory.
By się zmuszali do ruchania co nieliczni. Zakładamy dalej, że 100% ludzi to homo.
No jak daleko zajedziecie? 2 pokolenia ruchania się z obrzydzeniem na siłę? 3?
Pewnie by stworzyli jakieś obozy karne gdzie zmuszano by do ruchania bab przez facetów (FUJ! ależ to obrzydliwe baba z facetem BLE!) aby produkować na siłę dzieci.
Na bank by ci najbogatsi znajdowali biednych co by się poświęcili za relatywnie przyzwoity hajs na ruchanie i noszenie ciąży.
( i doceń, że w tym scenariuszu nie rozwijałem kwestii płci bo chyba wszyscy wiemy co by się stało z babami w takim świecie )
Więc idź się pierdolnij w kolano bo na głowę już za późno.
Cytat:
@poligon6 Ból dupy to ty masz. Czy spotkałeś się w Polsce z tak ubranymi osobami (jak w linku który podałeś) na paradach albo w miejscach publicznych?
Em... na każdej paradzie równości co roku w wielu PL miastach...
No może już nie teraz bo się ogarnęli trochę, że sami sobie szkodzą ale pamiętam relacje telewizyjne z pierwszych parad zaburzeń seksualnych w Polsce i kurwa świecili gołymi dupami aż się rzygać chciało. Obmacywali się dumnie w eskorcie policyjnej a całe ich życie sprowadzało się do ich orientacji seksualnej.
Zasadniczo trzeba rozróżnić geja od pedała.
Gej to normalny człowiek o odmiennych preferencjach seksualnych, który zachowuje się normalnie jak reszta społeczeństwa i nikomu nie wadzi.
Pedał to jebany dewiant który na każdym kroku musi podkreślać, że lubi w dupsko z innym kolesiem i przy każdej możliwej okazji musi każdemu o tym pierdolić a potem dopatruje się we wszystkim homofobii.
Retoryka tych lgbtqxyzwtf - patrz na moją orientację. PATRZ KURWA! to normalne! Masz kurwa mówić, że to normalne! Ja chcę! Mi się należy! Tolerancja, tolerancja, tolerancja! Kościół to pedofilia! W Polsce jebany ciemnogród co nie rozumie nas. "-Dobra człowieku skończ już pierdolić". O KURWA! Homofob! Widzieliście? Homofob! Policja! Sąd! Sejm! Zróbcie coś! Ten jebany heteryk to homofob! Źle na mnie spojrzał jak kroił cebulę i macie go dać do więzienia! Tak, tego jebanego katola!
Od przedszkola uczyć tych zaściankowców, że to zupełnie normalne i zachęcać 5 letnie dzieci do odkrywania swojej seksualności.
A powinno być tak: Cześć, jestem Tomek. Jestem normalnym kolesiem. Mam normalną pracę. Żyję z wami w jednym kraju. Lubię was. Ubieram się normalnie i nie podkreślam na każdym kroku co robię z łóżku. Co prawda wolę facetów ale jak mnie poznasz to zobaczysz, że równy ze mnie koleś. Byłbym wdzięczny gdybyś powiedział swoim dzieciom, że my też istniejemy i (wg. nas) nie mamy na to wpływu oraz aby się z nas nie śmiały. Ok? Dzięki.