📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eee tam, kręgosłup cały! Zamiast płakać powinien skakać z radości!
Kurwa, płakać z takiego powodu. Nie będę się rozpisywał co się robiło za dzieciaka w Polsce Miękkim chujem był robiony
u nich od małego ćwiczą potem na ich mecze przychodzą panowie z nfl nba i tp i mają z tego w chuj kasy sławę, ale żeby do tego doszło muszą zapiedalać i tak robią a w Polsce nie bo się nie uda nie bo po co jak żeby się wybić w Polsce to trzeba być albo pro albo znać kogoś, nie mówiąc już o takich dyscyplinach jak football amerykański itp. zamiast inwestować w sport kluby i tp aby dzieci i dorosli mieli co robić potem jak w ameryce jak jest superball majo tyle kasy z tego reklamy wszystko napędza gospodarkę ale to trzeba troche porobić, a nasi jebani (nie wszyscy) politycy mają wysrane
trochę nieskładnie ale nie chciałem się rozpisywać
trochę nieskładnie ale nie chciałem się rozpisywać
@UP Olasty nie wiem czy wiesz ale istnieje w Polsce wiele lig futbolowych
Top Liga, Plfa 1, Plfa 2, Plfa 8 oraz Plfa J (juniorska). w zeszłym roku 2012 finał top ligi odbywał sie na stadionie narodowym
Top Liga, Plfa 1, Plfa 2, Plfa 8 oraz Plfa J (juniorska). w zeszłym roku 2012 finał top ligi odbywał sie na stadionie narodowym
Krankenoo
nie wiem czy wiesz ale wiem sam kibicuje Giants Wrocław ale pomijając to jest tak, że to jest i ma się ostatnio coraz lepiej ale jak by nie było porównaj do hameryki oni jak majo superball czy jak to się wabi to jest to takie wydarzenie, że w chuj jest kasa gospodarka się kręci ludzie mają co robić poza tym jak o tym jest głośno a w Polsce takie rzeczy to albo wiesz z internetu z małych stron o takiej tematyce albo wcale, nie dowiesz się w dużych mediach o takich rzeczach pozatem nikt nie zorganizuje czegoś takiego bo musi być kasa i chętni a z takim rozgłosem (zamiast rajcować na takie rzeczy ludzi) to się pomija i tak nie ma ani kasy ani zainstereowania ale to przez nasze nastawienie
nie wiem czy wiesz ale wiem sam kibicuje Giants Wrocław ale pomijając to jest tak, że to jest i ma się ostatnio coraz lepiej ale jak by nie było porównaj do hameryki oni jak majo superball czy jak to się wabi to jest to takie wydarzenie, że w chuj jest kasa gospodarka się kręci ludzie mają co robić poza tym jak o tym jest głośno a w Polsce takie rzeczy to albo wiesz z internetu z małych stron o takiej tematyce albo wcale, nie dowiesz się w dużych mediach o takich rzeczach pozatem nikt nie zorganizuje czegoś takiego bo musi być kasa i chętni a z takim rozgłosem (zamiast rajcować na takie rzeczy ludzi) to się pomija i tak nie ma ani kasy ani zainstereowania ale to przez nasze nastawienie
Olasty
porównaj te dwa kraje nigdy ich nie dogonimy co nie zmienia faktu że ludzi zaczyna bawić ta gra i w Polsce. sam gram i jest to naprawde ciekawy sport ps. kibicuj DEVILS
porównaj te dwa kraje nigdy ich nie dogonimy co nie zmienia faktu że ludzi zaczyna bawić ta gra i w Polsce. sam gram i jest to naprawde ciekawy sport ps. kibicuj DEVILS
Pojebani rodzice. Jeden dzieciak dostał ostro, drugi się przestraszył że krzywdę zrobił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów