📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jeden z was myślał żeby się zważyć w pokoju ale on przynajmniej mial jaja żeby to zrobić. Bierzcie przykład z tiki masala i do dzieła
Ale pod koniec rucha powietrze ostro, piękne ruchy frykcyjne. Doszedł na wielu płaszczyznach.
turor napisał/a:
Chyba zabrakło mu powietrza....
w Indiach do braku powietrza to akurat są przyzwyczajeni
Derma napisał/a:
Nie jeden z was myślał żeby się zważyć w pokoju ale on przynajmniej mial jaja żeby to zrobić. Bierzcie przykład z tiki masala i do dzieła
to mu pomnik wymuruj i ze dwie kapliczki postaw na jego czesc, ale skoncz juz pierdolic te farmazony
Ludzie nie zdają sobie sprawy, jak to szybko idzie. Tu widać 30 sek i po człowieku. Zacisk na szyi odcina krew do mózgu i koniec. Wielu po oderwaniu nóg od podłoża zrozumiało że to zło co robią, próbuje się ratować, podciągnąc na rękach, ale nie ma już już powrotu. Ze śmiercią nie można igrać. To nie zabawa.
Kolejny spieprzył robotę... Pamiętajcie przegrywy, na szyi zawiązujemy zawsze pętlę węzłem szubienicznym, wtedy pętla najlepiej uciska całą szyję i człowiek szybko, w ciągu 10 sekund najpierw traci przytomność i dopiero potem zaczyna brakować mu tlenu.
W wieszaniu się chodzi o to, żeby zablokować dopływ krwi do mózgu, w której transportowany jest tlen, a nie żeby się dusić i miotać, jak szatan próbując się odratować...
Sznur też ma znaczenie. Nie za gruby i nie za cienki. Taki o średnicy 1,5 cm będzie dobrym rozwiązaniem życiowych problemów. Warto udać się do budowlanego i zainwestować te 80zł w dobrej jakości sprzęt.
W wieszaniu się chodzi o to, żeby zablokować dopływ krwi do mózgu, w której transportowany jest tlen, a nie żeby się dusić i miotać, jak szatan próbując się odratować...
Sznur też ma znaczenie. Nie za gruby i nie za cienki. Taki o średnicy 1,5 cm będzie dobrym rozwiązaniem życiowych problemów. Warto udać się do budowlanego i zainwestować te 80zł w dobrej jakości sprzęt.
I te smutne oczy inżyniera, specjalisty od napędów jonowych...
A ta komunistyczna łachudra z "Krytyki Politycznej". Jak jej tam? Dunin, już by mu ciągnęła druta.
Albo lepi... dajcie go Ochojskiej. Niech go powozi na tym swoim wózku.
A ta komunistyczna łachudra z "Krytyki Politycznej". Jak jej tam? Dunin, już by mu ciągnęła druta.
Albo lepi... dajcie go Ochojskiej. Niech go powozi na tym swoim wózku.
co ma wisieć nie utonie
Szkoda każdego życia, nawet jeśli to jakiś smoluch
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów