📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale twardy szczyl walczył do końca spierdolił to próbował naprawić
Młody miał już dość tej chujowej azjatyckiej estetyki.
Co to za matka jak jej syn podpala
Wróżę mu świetlaną przyszłość.
srała babka srała!trawki się trzymała! trawka się wysmykła! babka w gówno fikła!
r061071 napisał/a:
piroman i strażak w jednym jak nasi z OSP
od naszych strażaków to ty się odpierdol. to jedyna w Polsce służba, do której pracy nie mam zastrzeżeń
Zawodowcy a osp:)) w osp to najebane kmioty siedzą, podpalają śmietniki, stogi siana itp - standard. Chociaż napewno nie brakuje tam również prawilnych chłopaków.
Pees4 napisał/a:
Zawodowcy a osp:)) w osp to najebane kmioty siedzą, podpalają śmietniki, stogi siana itp - standard. Chociaż napewno nie brakuje tam również prawilnych chłopaków.
Ja znam paru gości z OSP i to są w porządku goście, którzy co najwyżej grilla w piątek rozpalają. Chyba coś pierdolisz kolego.
„Ty głupku! Ty j*bany dałnie! Tego nie zgasisz już ty je*any debilu. Nie zgasisz tego! Koc! Weź koc, weź koc!” - cyt. P. Coelho
Niech zgadnę, kapitan bomba ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów