📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i będzie nagonka na producenta jak na H&M i małej małpki w bluzie. Zaczną się przeprosiny i kajanie a dla każdego ciemnego pas szahida gratis.
Po prostu sexbomba.
" o Ela Ela "
Tymczasem w TVN można oglądać najnowsze kanony panujące w męskim świecie.
kreatywnakrowa napisał/a:
Tymczasem w TVN można oglądać najnowsze kanony panujące w męskim świecie.Obrazek
Ty ale tak na dobrą sprawę jakby nie patrzeć muszą jakoś zajebać te kilka godzin codziennie.
Nawet sobie nie wyobrażam ile w takich śniadaniówkach pracuje osób tylko od wyszukiwania i wymyślania tematów bo to trudne w sumie tak dzień w dzień co dzień te 3-4h zapierdolić materiałem.
No i siedzą ci biedni ludzie i szukają czego tylko się da.
Dzisiaj pasjonat makijażu, jutro miłośnik masturbacji a pojutrze jakieś inne kolorowe coś które odkrywa swoje żydowskie korzenie albo przyznaje się do bycia pedałem.
W stanach jest moda na to, że aktorki i ogólnie artystki odkrywają, że były gwałcone 20-30 lat temu więc i ta moda zaraz do nas trafi pokazując płaczące upadłe gwiazdeczki, których kariera już się skończyła, pierdolące o tym jak nagle poczuły się zgwałcone kiedy mając 18 lat wchodziły same do łóżek producentów/reżyserów aby dostać jakąś rólkę.
Żarty żartami ale czy to nie jest bagatelizowanie poważnego problemu?
Oh, jaki śmieszek z tego kozojebcy ma bombę na koszulce, a potem idą w ruch kolejne filtry na profilowych
No ale huj, przynajmniej na zachodzie nie łamią konstytucji....
Oh, jaki śmieszek z tego kozojebcy ma bombę na koszulce, a potem idą w ruch kolejne filtry na profilowych
No ale huj, przynajmniej na zachodzie nie łamią konstytucji....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów