📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
outsidethebox86,
Głos rozsądku pod strzechami tych kretynów!
200kgnaklate,
Teraz i z twojego komenta powróżę: Albo wyglądasz jak Spejson, albo jak Rafatus. Jeden i drugi jest popularny, ale wszyscy mają w dupie jego zdanie. Wyleciałeś z opinią, bo nie wiedziałeś, że zdementowałem ją zanim się tu pojawiłeś. Ściana mojego tekstu przegrzała Ci przekaźnik na siku we łbie i odpuściłeś lektury.
Głos rozsądku pod strzechami tych kretynów!
200kgnaklate,
Teraz i z twojego komenta powróżę: Albo wyglądasz jak Spejson, albo jak Rafatus. Jeden i drugi jest popularny, ale wszyscy mają w dupie jego zdanie. Wyleciałeś z opinią, bo nie wiedziałeś, że zdementowałem ją zanim się tu pojawiłeś. Ściana mojego tekstu przegrzała Ci przekaźnik na siku we łbie i odpuściłeś lektury.
~T3RMINATOR napisał/a:
Co Ty pierdolisz!? To jest lepsze niż wóda, przynajmniej agresor się nie załącza.
Ale za to mózg nie załącza się tak jak powinien
RYHOO napisał/a:
Po takim machu to powinna jebnąć do góry dupą jak to bongo, więc możliwe że pali herbatkę babuni albo k ichuj
Albo poprostu dużo jara i taki buszek to pikuś. To tak zwana tolerancja, o ile wiesz co to znaczy.
~T3RMINATOR napisał/a:
Co Ty pierdolisz!? To jest lepsze niż wóda, przynajmniej agresor się nie załącza.
Tylko jednostki upośledzone i słabe psychicznie muszą się stymulować
MindBodyLightSound napisał/a:
Tylko jednostki upośledzone i słabe psychicznie muszą się stymulować
Tylko ktoś z upośledzoną duszą może tak bezwzględnie oceniać i wartościować.
~T3RMINATOR napisał/a:
...przynajmniej agresor się nie załącza.
-Nawet jak się towar skończył i wiesz kto ma, ale nie chce Ci sprzedać ???
-Wtedy..... Spokojnie z uśmiechem wyciągam nóż i nakurwiam gościowi w bebech.
abuk napisał/a:
Żeś widział ćpunów kurwa pewnie w podstawówce na filmach dydaktycznych
Gdyby rodzenstwo sie nie nacpalo to by Cie na tym swiecie nie bylo wiec nie filozuj
~T3RMINATOR napisał/a:
Jak nie nadajesz się do picia to nie pij... pal to gówno do tego się nadajesz
qwerq221 napisał/a:
Jak nie nadajesz się do picia to nie pij... pal to gówno do tego się nadajesz
Taaa? A ja chleję właśnie 70% bimber z gwinta i palę "to gówno". Taką mam urlopową tradycję. Jaką dla mnie mądrość masz?
T3RMINATOR napisał/a:
Co Ty pie**olisz!? To jest lepsze niż wóda, przynajmniej agresor się nie załącza.
nie mam agresji po wódzie ani innym alkoholu raz tylko jeden przesadziłem z łychą i się obudził w burdelu, jaranie otumania no i uzależnia, wiem że zaraz stado Kotańskich się odezwie ale tak jest
@Outsidethebox86: oprawie to sobie w ramkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów