JaTylkonaChwile napisał/a:
jebac cpunow. jaranie sie paleniem to gorsze pedalstwo od vapowania.
Nie odróżniasz ćpania od palenia. Widać, że gówno się na tym znasz. Jeśli nawet, to ciężko po jednym takim filmie nazwać kogoś ćpunem. Widząc, jak dziewczyna się zaciąga, wnioskuję, że nie robi tego często. To raczej niedzielna palaczka.
Gdy słyszę taki slogan - "jebać ćpunów", to od razu widzę swojego kuzyna. Wsiowego głupka, który ma strasznie ograniczone horyzonty. Raz w życiu na swoją osiemnastkę się upił i wpadł pod stół zarzygać sobie laczki. Jak zaproponowałem mu kiedyś spróbowania macha skręta, to w jego oczach pojawił się strach, a na ustach tysiąc wymówek. Chłop do dzisiaj tylko wyobraża sobie, jak działają narkotyki. Wydaje mu się, że ja po lolku mam halucynacje i zawsze bacznie mnie obserwuje z przełamanym strachem uśmiechem, czy przypadkiem nie odkleja mnie, jak faktycznych ćpunów po jakichś gównianych pigułach. Do dzisiaj nie wierzy, że większość artystów, których ceni regularnie zażywają narkotyki, albo są alkoholikami, bo mają zwyczajnie do tego tendencję. Jego świat kończy się 3 km od jego wioski, a największe wydarzenie, jakie miał w życiu, to pokaz interaktywnej fontanny we Wrocławiu. Ogólniak skończony. Posada jakiegoś przepisywacza w UP. No ogólnie prostak, co popiera lewaków, bo "dajo piniondze na dzieci".
Możliwe, że jesteś kimś bardziej wartościowym, ale i tak byś się nie przyznał, jeśli się nie pomyliłem.